Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Γιγαντοπανό συμπαράστασης στην Γεωργία Μπίκα * Απέναντι από το μπαρ του “οργανωτή πάρτι” [video]

To γιγαντοπανό συμπαράστασης στην Γεωργία Μπίκα που κατήγγειλε το βιασμό της σε σουϊτα ξενοδοχείου. Screenshot via YouTube/GR TIMES




Ένα τεράστιο πανό υπέρ της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα ανάρτησε η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης, απέναντι από το καφέ – μπαρ «Αχίλλειον», ο μετρ του οποίου φέρεται να έστησε το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στις σουίτες του ξενοδοχείου«Met», όπου καταγγέλθηκε ότι έγινε ο βιασμός της κοπέλας.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, το πανό βρίσκεται στην παλιά κατάληψη της Λεωφόρου Νίκης, απέναντι ακριβώς από το καφέ-μπαρ, τα φώτα του οποίου παρέμεναν κλειστά επί ημέρες.

«Το λέμε δυνατά προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα αφήσουμε μόνη την αδελφή μας. Θα προστατεύσουμε όλα τα θύματα με κάθε τρόπο», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης, καλώντας επιπλέον σε πορεία κατά των γυναικοκτονιών την Παρασκευή (26/1) στις 18:00 στην Καμάρα.

Με πληροφορίες από GRTimes.gr

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Καταθέτει σήμερα φίλη της 24χρονης καταγγέλουσας – Εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: