Τραγικό θάνατο βρήκε 45χρονος σε τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Tο όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες

Η Φεράρι του Τζόρτζη Μονογυιού καταστράφηκε ολοσχερώς. Φωτογραφία ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ




Ένας 45χρονος οδηγός πολυτελούς οχήματος, ο Τζόρτζης Μονογυιός, βρήκε τραγικό θάνατο χθες το βράδυ σε τροχαίο δυστύχημα, στην περιοχή της Βούλας, ενώ σοβαρά τραυματισμένη διακομίστηκε σε νοσοκομείο η γυναίκα συνοδηγός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο 45χρονος ενώ κινείτο στη Βούλα έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο βγήκε από τον δρόμο και έπεσε πάνω σε ένα δένδρο, ενώ αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες.

Πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο τον απεγκλώβισαν νεκρό. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.

Σύμφωνα με άλλες πηγές το όχημα ήταν μάρκας Ferrari και ο Μονογυιός το οδηγούσε για πρώτη φορά.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν το υπερπολυτελές αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκρός είναι ο αδερφός της βουλευτού της Νέα Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα:

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν – όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες – ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο και πήρε φωτιά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στη Ferrari ήταν και η σύζυγός του 45χρονου επιχειρηματία, Αθηνά Κοντοπάνου η οποία εκτινάχθηκε από το παράθυρο μετά την σφοδρή σύγκρουση. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή γυναίκα απεγκλωβίστηκε από τη φλεγόμενη Ferrari.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πίσω από την Ferrari ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο συγγενικό πρόσωπο του 45χρονου το οποίο είδε την σύγκρουση και επιχείρησε να απεγκλωβίσει τον άτυχο οδηγό. Η προσπάθειά του ήταν όμως μάταιη καθώς το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ και Πρώτο Θέμα
Αθήνα , Ελλάδα

Η νέα πρέσβης της Ελλάδος στο Βατικανό έλαβε την ευχή του Αρχιεπίσκοπου πριν την αναχώρησή της

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: