Τον Ερντογάν και τον Οκτάι θα συναντήσει ο Σουτζούογλου στην Άγκυρα, για να λάβει εντολές…

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα συναντηθεί την Τετάρτη με τον Φαίζ Σουτζούογλου. Φωτογραφία, Τουρκική Προεδρεία




Με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Αντιπρόεδρο Φουάτ Οκτάι θα συναντηθεί την Τετάρτη ο Φαίζ Σουτζούογλου, ο οποίος έφτασε στην Άγκυρα στην πρώτη του επίσκεψη έπειτα από την “ανάληψη των καθηκόντων” του, ως παράνομος “ψευδοπρωθυπουργός” στα κατεχόμενα.

Είναι σαφές ότι στο ταξίδι του θα πάρει γραμμή από τον Ερντογάν ως καλός στρατιώτης για να στηρίξει τα συμφέροντα της Τουρκίας.

Με την άφιξή του στην Άγκυρα ο Φαίζ Σουτζούογλου επισκέφθηκε το Μαυσωλείο Ατατούρκ και έγραψε μεταξύ άλλων στο ειδικό βιβλίο ότι “ως Τ/κ υπό το φως των αρχών και των επαναστάσεων σας, χωρίς να παρεκκλίνουμε από το μονοπάτι που χαράξατε, θεωρούσαμε πάντα τις ιδεολογίες σας ως τον πιο πολύτιμο οδηγό μας”.

Πρόσθεσε ότι “πιστεύουμε πλήρως ότι θα συνεχίσουμε να προχωράμε με την υποστήριξη και την πίστη που λάβαμε από τη Δημοκρατία της Τουρκίας, σε αυτό το ιερό καθήκον που έχουμε αναλάβει, προς την κατεύθυνση που μας δείξατε, ότι θα προστατεύσουμε την ύπαρξη, την ενότητα και την αλληλεγγύη του κράτους μας, ότι θα ξεπεράσουμε κάθε είδους δεινά και ότι θα οδηγήσουμε τη χώρα μας σε ένα καλύτερο αύριο”.

“Υποκλινόμαστε μπροστά σας με σεβασμό, τονίζοντας για άλλη μια φορά ότι δεν θα απομακρυνθούμε από τον δρόμο που δείξατε μαζί με το τουρκικό έθνος, του οποίου είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι”, ανέφερε.

Ο Φαίζ Σουτζούογλου θα επιστρέψει στην Τουρκία την Πέμπτη.


Με πληροφορίες ΚΥΠΕ
Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

3.515 νέα κρούσματα, την Τρίτη, στην Κύπρο: Τέσσερις νεκροί και 76 σε σοβαρή κατάσταση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: