Το φαινόμενο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θέλω να παίξω για 4-5 ακόμη χρόνια»

File photo Ο Πορτογάλος Κριστιάνο Ρονάλντο λαμβάνει το βραβείο της FIFA Special Best Men’s στη Ζυρίχη, Ελβετία. EPA/Harold Cunningham / POOL EDITORIAL USE ONLY; NO SALES, NO ARCHIVES μέσω ΚΥΠΕ




Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αποδείξει πως το πέρασμα του χρόνου δεν τον πτοεί και στην ηλικία των 36 ετών μπορεί ακόμη να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο. Ωστόσο δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει να ασχολείται με αυτό που αγαπάει για αρκετό καιρό.

Ο Πορτογάλος σταρ βραβεύτηκε χθες από την FIFA γιατί έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία των εθνικών ομάδων, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Ιρανού, Αλί Νταεΐ.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FIFA World Cup (@fifaworldcup)

Ο Ρονάλντο έχει πετύχει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του 115 γκολ σε 184 συμμετοχές και ξεπέρασε τον Νταεΐ παίζοντας, μάλιστα, έξι παιχνίδια λιγότερα.

Μιλώντας μετά την απονομή του βραβείου ο Κ. Ρονάλντο τόνισε πως δεν σκέφτεται ν’ αποσυρθεί σύντομα από τα γήπεδα: «Ο κόσμος μερικές φορές με ρωτάει πόσα χρόνια θα παίξω ακόμη, και λέω ότι ελπίζω να παίξω τέσσερα, πέντε χρόνια ακόμα. Όλα έχουν να κάνουν με τη νοοτροπία και την αφοσίωση στο ποδόσφαιρο», τόνισε σχετικά ο 37χρονος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πληροφορίες από ΕΡΤ

Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Κορυφαίος ποδοσφαιριστής της FIFA για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: