Έκτακτη σύσκεψη ΠΑΣΟΚ για την πρόταση μομφής Τσίπρα: Ανακοινώσεις Ανδρουλάκη στο OPEN

O πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης. ΑΝΑ – MPA/NIKOS CHALKIADAKIS




O πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης συγκάλεσε σύσκεψη για σήμερα το απόγευμα προκειμένου να αποφασιστεί η στάση του κόμματος έναντι της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την ertnews.gr στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη σχολιάζοντας την κίνηση Τσίπρα ανέφεραν πως ο Αλέξης Τσίπρας “ψάχνοντας σωσίβιο για τον εαυτό του ρίχνει σωσίβιο και στον κ.Μητσοτάκη”.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βλέποντας τη διαρκή φθορά του ίδιου και του ΣΥΡΙΖΑ από τις δημοσκοπήσεις, επιχειρεί να αντεπιτεθεί με μια σειρά κινήσεων. Σε αυτές εντάσσονται η πρόταση μομφής αλλά και η πρότασή του για εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος από τη βάση. Επίσης θεωρούν ότι πρόκειται για μια κίνηση πυγμής και προς το εσωκομματικό του ακροατήριο, μετά τις αντιδράσεις που συνάντησαν οι εισηγήσεις του.

Την  στάση του κόμματος έναντι της πρότασης μομφής θα ανακοινώσει ο Νίκος Ανδρουλάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη απόψε στις 7.15 μμ στην τηλεόραση του OPEN.

 

Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης κατέθεσε ο Τσίπρας: Να φύγετε κύριοι….

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: