Τι άλλο θα …”ξεφουρνίσουν”: Παγκόσμιο γεγονός η ανάληψη του υπουργείου από τον κ. Κασουλίδη!!!

O τέως Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Νίκο Δένδια, στο Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας. ΓΤΠ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ




Το πιο κάτω σενάριο είναι φανταστικό, αλλά μπορεί και να το δούμε δημοσιευμένο κάποια στιγμή από επιδερμικούς και αιθεροβάμονες.

Το κινητό τηλέφωνο του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών, Άντονι Μπλίγκεν κτυπούσε επίμονα.

Ήταν γύρω στις 3 τα ξημερώματα, ώρα Αμερικής. Ο αγουροξυπνημένος υπουργός άκουσε με ανακούφιση την αλλαγή υπουργού Εξωτερικών στην Κύπρο.

Να τον καλέσετε αμέσως, είπε και έπεσε να ξανακοιμηθεί. «Μα, τη (νέα) Γερμανίδα δεν την είδατε ακόμη, ούτε…», πήγε να ψελλίσει ο συνομιλητής του, αλλά δεν πρόλαβε.

Η αλήθεια είναι ότι η πρόσκληση είχε φθάσει στο κυπριακό Υπουργείο Εξωτερικών πριν ακόμη αναλάβει ο κ. Κασουλίδης και απευθυνόταν στον προκάτοχό του, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Επειδή στις ΗΠΑ ξέρουν πως δεν είναι τα πρόσωπα που καθορίζουν πολιτικές αλλά τα κράτη, έδειξαν ότι υπάρχει συνέχεια και η πρόσκληση άλλαξε όνομα. Το Χριστοδουλίδης έγινε Κασουλίδης.

Άλλωστε και ο νέος ΥΠΕΞ της Κύπρου είχε πει πως η πολιτική δεν αλλάζει. Το σίγουρο είναι πως οι Αμερικανοί δεν ετοίμασαν και έστειλαν πρόσκληση σε δύο μέρες για την υπερδύναμη Κύπρο. Η πρόσκληση ήταν εκεί.

Κ. ΒΕΝ.

Η πρώην “Πρώτη Κυρία” της Κύπρου δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί: Κάποιοι στο νησί τη δικαιολογούν!

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: