Η πρώην “Πρώτη Κυρία” της Κύπρου δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί: Κάποιοι στο νησί τη δικαιολογούν!

Η πρώην “Πρώτη Κυρία” της Κύπρου, κ. Ανδρούλλα Βασιλείου. Φωτογραφία Φιλελεύθερος




Πόσο υποκριτές. Όταν πρόκειται για το «συνάφι» τους καταπίνουν τα πάντα. Η πρώην «Πρώτη Κυρία» Ανδρούλα Βασιλείου και πρώην Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.), έλαβε θέση για τον βιασμό της κοπέλας στη Θεσσαλονίκη. Και έλαβε θέση φυσικά εναντίον της βιασθείσας.

Η πράξη της είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα, αλλά μην το πείτε στη νεοφιλελεύθερη ελίτ της Λευκωσίας. Διότι πιστεύει ότι η κ. Βασιλείου έκανε ένα …«λαθάκι». Στην πραγματικότητα πιστεύουν ότι δεν έκανε κανένα λάθος.

Η κ. Βασιλείου, δεν απολογήθηκε για την απαράδεκτη θέση που εξέφρασε. Και το Πανεπιστήμιο Κύπρου πρέπει να ακυρώσει τον διορισμό της στη θέση της Αντιπροέδρου του Συμβουλίου του. Δεν έχει καμία θέση στο ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα του νησιού.

Όσον αφορά τη νεοφιλελεύθερη ελίτ, δεν πρέπει να κρίνει σύμφωνα με το ποιος είναι «δικός» της και ποιος όχι. Αν έγραφε το απαράδεκτο μήνυμα της κ. Βασιλείου κάποιος εκ των εχθρών της ελίτ, θα ακούγονταν οι φωνές τους από τη Λευκωσία μέχρι τη …Θεσσαλονίκη. Πάντως, η πρώην «Πρώτη Κυρία» της Κύπρου δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί.

«Και πώς βρέθηκε στη σουίτα του ξενοδοχείου η 24χρονη; Θα πρέπει κάποιος να γνωρίζει όλα τα γεγονότα προτού βγάλει συμπέρασμα», έγραψε η κ. Βασιλείου. Προφανώς, δεν γνωρίζει, ότι ο βιασμός είναι βιασμός… Και το έγκλημα είναι μεγαλύτερο όταν μία πρώην Επίτροπος της Ε.Ε. επιχειρεί να τον καλύψει…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΙΙΙ: Δεν γνωρίζω αν το γεγονός ότι κατηγορούνται και κυπριακής καταγωγής άτομα στην υπόθεση της Θεσσαλονίκης, επηρέασε την κρίση της κ. Βασιλείου. Όμως, ακόμα και αν γνωρίζει τους δράστες ή μέλη της οικογένειάς τους, δεν δικαιολογείται η ανάρτηση της στο Twitter. Ξεχνά ότι η ίδια είναι και μητέρα και γιαγιά;

Το Κογκρέσο εναντίον της αγοράς των F-16 από την Τουρκία: Η κυβέρνηση Μπάιντεν ακόμα το …σκέφτεται!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: