Δικαιολογείται ο απαράδεκτος Πατούλης: Εμείς κλείσαμε τα σχολεία, το Δημόσιο γιατί δεν έκλεισε; Δεν είμαι εγώ η Πολιτική Προστασία [video]

Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του OPEN




«Να αναλάβουν τις ευθύνες όσοι τις έχουν. Εγώ είμαι ένας κρίκος της αλυσίδας της πολιτικής προστασίας, δεν είμαι η πολιτική προστασία», δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής αφήνοντας αιχμές για τις κυβερνητικές αποφάσεις

Μιλώντας στο OPEN, o κ. Πατούλης εμφανώς ενοχλημένος για τις ευθύνες που δεν έχουν αναλάβει κάποιοι για την κατάσταση, όπως υποστηρίζει, τόνισε πως «το γαϊτανάκι, ότι για όλα φταίει ο Πατούλης πρέπει να τελειώνει», ενώ συνέχισε λέγοντας ότι πρέπει «να βγουν με ανδρεία όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Αναλαμβάνω εγώ τις ευθύνες που μας αναλογούν».

Επιπλέον ο περιφερειάρχης Αττικής ζήτησε συγγνώμη για ό,τι δε μπόρεσε να κάνει.

«Προφανώς και ζητάω συγγνώμη, είμαι ένας από τους πολίτες που με επέλεξαν οι πολίτες. Ζητάω συγγνώμη για τις δικές μου ευθύνες και όχι για άλλων, να βγουν να τα πουν όπως πρέπει και οι άλλοι» είπε ο περιφερειάρχης Αττικής.

Μάλιστα ο κ. Πατούλης άφησε εμμέσως αιχμές και για τις κυβερνητικές αποφάσεις λέγοντας: «Εμείς κλείσαμε τα σχολεία. Οι δημόσιες υπηρεσίες κλείσανε; Οχι. Είπε κανείς στους οδηγούς ότι εφόσον κλείσουν οι δρόμοι θα πρέπει να έχουν αλυσίδες γαι να γυρίσουν σπίτια τους; Δεν ξέρω, δεν το άκουσα»

Με πληροφορίες από OPEN

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Κατέρρευσε μέρος στέγης σε βενζινάδικο του Βύρωνα [photo]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: