Πρώτες δηλώσεις Σεμέδο μετά την επίθεση από κουκουλοφόρους: «Από τύχη είμαι ζωντανός» [video]

Photo Ο Ρούμπεν Σεμέδο επιστρέφει σπίτι του με εμφανή τράυματα. Screenshot via glomex ALPHA




Για ακόμη μία φορά μέσα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα ο Ρούμπεν Σεμέδο βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας, με την επίθεση και τον ξυλοδαρμό που δέχτηκε από αγνώστους έξω από το σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής.

Το σοβαρό επεισόδιο με τρεις κουκουλοφόρους να ξυλοκοπούν τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή και έναν φίλο του, προκάλεσε σοκ όχι μόνο στον ίδιο, αλλά και στη γειτονιά του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Ο Σεμέδο επιστρέφοντας στο σπίτι του ήταν καταβεβλημένος και με φανερά τα σημάδια της επίθεσης, καθώς το χέρι του ήταν μπανταρισμένο και υπήρχαν εμφανή τραύματα και στο πρόσωπό του.

Μάλιστα σε δηλώσεις που έκανε ο ποδοσφαιριστής στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, τόνισε πως ζει από τύχη. Συγκεκριμένα αρκέστηκε να πει ότι είναι ζωντανός, αλλά αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στην τύχη, αφού οι δράστες τον χτύπησαν σοβαρά.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής όταν ο Σεμέδο, μαζί με Πορτογάλο φίλο του, επέστρεφαν στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Έξω από αυτό, τους πλησίασαν τρεις κουκουλοφόροι, οι οποίοι τους επιτέθηκαν και αφού τους ξυλοκόπησαν, στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο Σεμέδο και ο φίλος του μετέβησαν αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας, όπου κατήγγειλαν το περιστατικό ενώ στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες.

Ο διάλογος του Σεμέδο με τον δημοσιογράφο:

Δημοσιογράφος: «Καλημέρα, πως είστε;»

Σεμέδο: «Ζωντανός».

Δημοσιογράφος: «Τι συνέβη χθες το βράδυ;»

Σεμέδο: «Δεν ξέρετε; Από τύχη είμαι ζωντανός».

Δημοσιογράφος: «Σας χτύπησαν;»

Σεμέδο: «Πολύ».

Πληροφορίες από Alpha

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στον Σεμέδο»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: