Προς κλείσιμο σχολείων στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας: Χιόνι και στο κέντρο της Αθήνας από Δευτέρα

File photo: Από την Δευτέρα στην Αττική αναμένονται χιονοπτώσεις και πιθανότατα τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά. ΑΠΕ- ΜΠΕ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ /STR




Στην απόφαση για κλείσιμο των σχολείων λόγω της κακοκαιρίας φαίνεται πως οδηγούνται οι αρχές για τις επόμενες ημέρες.

Μάλιστα το απόγευμα της Κυριακής η Περιφέρεια Αττικής πρόκειται να κάνει ανακοινώσεις για το τί θα γίνει με τα σχολεία λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίς».

Όπως δήλωσε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει», θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις με πιθανότερο σενάριο την Τρίτη και ίσως και την Τετάρτη τα σχολεία στην Αττική να είναι κλειστά λόγω της έντονης χιονόπτωσης που αναμένεται.

Επίσης το απόγευμα της Κυριακής θα ανακοινωθεί τι μέλλει γενέσθαι και για τη Δευτέρα.

Η Αθήνα αναμένεται να δει περισσότερο χιόνι στο δεύτερο κύμα της κακοκαιρίας, το οποίο αναμένεται σφοδρότερο και υπολογίζεται ότι θα χτυπήσει τη χώρα από το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους η πιθανότητα για έντονη χιονόπτωση ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας να είναι μεγάλη από το μεσημέρι της Δευτέρας και μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης.

Μαρουσάκης: Θα έχουμε χιόνι και στο Σύνταγμα

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού πάντως από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, τα δύσκολα είναι μπροστά μας.

Όπως υποστήριξε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης στην πρόβλεψή του για τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN η κακοκαιρία «Ελπίς» δεν έχει δείξει ακόμη το πραγματικό της μέγεθος και αναμένεται να φανεί τις επόμενες ώρες και στην Αττική.

Είπε ακόμη πως τη Δευτέρα και την Τρίτη θα φανεί το μεγαλύτερο «χτύπημα» της κακοκαιρίας «Ελπίς» στις περιοχές της χώρας από τη Χαλκιδική και κάτω ενώ στην Αττική αναμένονται έντονα φαινόμενα τα ξημερώματα της ερχόμενης Τρίτης.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Διακοπή της κυκλοφορίας σε τμήματα του οδικού δικτύου της Αττικής λόγω χιονόπτωσης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: