Πουλά τον εαυτό του για να μαζέψει χρήμα: Ο “MAGA” Ντόναλντ Τραμπ με δείπνα για δύο αντί 100.000 δολαρίων

Activists participate in the January 6 Candlelight Vigil for Democracy at Union Square in front of the US Capitol in Washington, DC, USA, 06 January 2022. EPA, PETE MAROVICH




Του ΜΙΧΑΛΗ ΨΥΛΟΥ, Ναυτεμπορική

Αν θα επιθυμούσατε ένα ιδιωτικό δείπνο με τον Ντόναλντ Τραμπ θα πρέπει να βάλετε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη! Ο τέως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή προεκλογική εκστρατεία μετά την ήττα του από τον Τζο Μπάιντεν, οργανώνει δείπνα και συνεστιάσεις για να μαζέψει χρήματα. Για τις επόμενες εκλογές.

Αυτό το Σαββατοκύριακο βρίσκεται στο Κόνροε, μια μικρή πόλη βόρεια του Χιούστον.

Αλλά προτού ο Ντόναλντ Τραμπ ανέβει στη σκηνή να πει στους θαυμαστές του την παλιά ιστορία της «νοθείας» στις αμερικανικές εκλογές, τις οποίες έχασε από τον Τζο Μπάιντεν θα συμφάγει στο Χιούστον με ένα ευτυχισμένο αλλά σίγουρα πλούσιο ζευγάρι.

  • Ο Ντόναλντ Τραμπ θα γευματίσει με τον Νταν Γκόμπ Πάτρικ, τον Ρεπουμπλικανό Αντικυβερνήτη του Τέξας και τη σύζυγό του , σε ένα άγνωστο εστιατόριο. Αν θέλετε να είστε εκεί, πρέπει να πληρώσετε 100.000 δολάρια το ζευγάρι. Άρα 50.000 ανά άτομο, όπως γράφει η Houston Chronicle.

Μετά το αποκλειστικό γεύμα, ο πρώην πρόεδρος και κτηματομεσίτης διοργανώνει δεξίωση στη λίμνη Κόνροε με τη συμμετοχή σε… τιμή ευκαιρίας: μόλις 5.000 δολάρια . Αυτό ακούγεται αρκετά φτηνό, αλλά μην ανησυχείτε: μπορείτε επίσης να ξοδέψετε πολλά περισσότερα χρήματα στη ρεσεψιόν.

Σύμφωνα με την Houston Chronicle, μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τον Ντόναλντ Τραμπ και μια ευκαιρία για μια selfie κοστίζει 50.000 δολάρια. Αλλά δεν παίρνετε μόνο τον Ντόναλντ, αλλά με τα ίδια χρήματα θα έχετε στο τραπέζι και τον Ρότζερ Κλέμενς, πρώην παίκτη του μπέιζμπολ της Major League, και τον Κεν Πάξτον, Γενικό Εισαγγελέα του Τέξας.

Σύμφωνα με την Houston Chronicle, όλα τα χρήματα θα πάνε στη νέα προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ με την ονομασία «MAGA Again!» (Make America Great Again- κάντε ξανά την Αμερική μεγάλη).

Για να στηρίξει όσους «έχουν αποδείξει ότι αγωνίζονται για το κίνημα MAGA και τα πολυάριθμα επιτεύγματα του Προέδρου Τραμπ». Αυτό θα πρέπει να ισχύει και για τον ίδιο τον Ντόναλντ, ο οποίος σίγουρα θα λάβει ένα ή δύο δολάρια ως υποστήριξη από το ταμείο.

  • Εστιατόριο «45»

Ο Τραμπ ενδιαφέρεται πάντως για όλα τα βαλάντια. Ετσι στον « Πύργο Τραμπ», τον ουρανοξύστη των 58 ορόφων που βρίσκεται στη γωνία της Πέμπτης Λεωφόρου και της 56ης οδού στη Νέα Υόρκη, ο τέως πρόεδρος άνοιξε μάλιστα πριν τρείς μήνες ένα πολυτελές εστιατόριο:

Το «45 Wine & Whisky, ένας χώρος εξ ολοκλήρου «αφιερωμένος» στον 45ο πρόεδρο – Ντόναλντ Τραμπ -, στην επιχείρησή του, και στις γαστρονομικές προτιμήσεις του. Το «45 Wine & Whisky», όπως αναφέρεται στο Instagram και στο site του εστιατορίου, έχει στόχο να τιμήσει την προεδρία του Τραμπ με κάθε τρόπο:

«Ο Πρόεδρος Τραμπ ξεκίνησε ένα εξαιρετικό πολιτικό κίνημα που άλλαξε την Αμερική. Εμπνεόμαστε από το κίνημά του και δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε την κληρονομιά του».

Εκεί μπορείτε να απολαύσετε ποτά και πιάτα εμπνευσμένα από τον Ντόναλντ Τραμπ, βλέποντας παντού αναμνηστικά και φωτογραφίες του.

Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε κρασιά – συμπεριλαμβανομένων εκείνων που παράγονται στα κελάρια του επιχειρηματία στη Βιρτζίνια – και ακριβά ουίσκι ,αλλά και κοκτέιλ. Για 45 δολάρια μπορειτε να γευτείτε το «45», το πιο εμβληματικό κοκτέιλ του μενού που παρασκευάζεται με ουίσκι Wyoming, ρούμι demerara και bitters πορτοκαλιού και συνοδεύεται από Diet Coke και μοσχαρίσιο μπιφτέκι

  • MAGA με γκολφ

Ο Τραμπ προωθεί την εκστρατεία του όπου βρίσκονται οι υπερπλούσιοι Αμερικανοί, στους οποίους ελπίζει να τον στηρίξουν. Ένα βίντεο στο κανάλι Instagram ” thesheviaworld ” δείχνει τον τέως πρόεδρο να παίζει γκολφ σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό.

Ο Τραμπ φοράει λευκό μπλουζάκι πόλο, μαύρο παντελόνι και κόκκινο καπέλο με το λογότυπο MAGA (“Make America Great Again”)

«Ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών», ανακοινώνει επίσημα ένας συμπαίκτης του Τραμπ.

«45ος και 47ος»,απαντά ξερά ο Τραμπ και δέχεται το χειροκρότημα των συνεργατών του στο γκολφ.

Αλλά αν θέλει πραγματικά να γίνει ο 47ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, θα πρέπει να κερδίσει τις επόμενες εκλογές στις ΗΠΑ , οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τις 5 Νοεμβρίου 2024.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ο Τραμπ έχει πάντως πιθανότητες να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο , έχοντας πλεονέκτημα έναντι των άλλων Ρεπουμπλικανών υποψηφίων, όπως αναφέρει η New York Post.

Ο πρώην πρόεδρος προηγείται σταθερά έναντι των πιθανών διεκδικητών του προεδρικού χρίσματος των Ρεπουμπλικάνων για το 2024. Πιθανότερος αντίπαλός του είναι ο Ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης της Φλόριντα ,Ρον ΝτεΣάντις, που λέγεται ότι θα διεκδικήσει το χρίσμα.

Αλλά μέχρι τότε είναι ακόμα πολύς ο δρόμος. Υπάρχουν ακόμη πολλές μέρες και σίγουρα πολλά παιγνίδια γκολφ. Και ακόμη περισσότερα δείπνα για πολύ πλούσιους …

  • Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν απαραίτητα τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

Η Αθήνα (και η κυβέρνηση) “πνίγηκαν” στο χιόνι: “Γιατί (πρέπει) κάποιος να καθοδηγείται από έναν ηγέτη;

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: