Παπασταθόπουλος: «Η ανανέωση Μάρτινς δείχνει πως ο Ολυμπιακός σκέφτεται σαν ευρωπαϊκή ομάδα»

File photo Ο παίκτης του Ολυμπιακού Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τη μπάλα στην κατοχή του κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου Ολυμπιακός – Ιωνικός για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”, στον πειραιά, την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021. ΑΠΕ/ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ μέσω ΚΥΠΕ




Η ανανέωση του συμβολαίου του Πέδρο Μάρτινς από τη διοίκηση του Ολυμπιακού έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τον κόσμο της ομάδας και όχι μόνο.

Τα εύσημα προς τη διοίκηση των Πειραιωτών για την επέκταση του συμβολαίου του Πορτογάλου τεχνικού απένειμε και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, σε δηλώσεις του στη NOVA.

Ο πολύπειρος διεθνής αμυντικός επισήμανε πως η κίνηση και κυρίως το τάιμινγκ της ανανέωσης με τον Μαρτίνς, δείχνει πως οι «ερυθρόλευκοι» σκέφτονται και λειτουργούν πλέον ως ευρωπαϊκή ομάδα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Πέδρο Μάρτινς μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του Πορτογάλου τεχνικού. Screenshot via olympiacos.org

«Για να είναι ο συγκεκριμένος προπονητής τόσο καιρό στην ομάδα δείχνει πως έχει κάνει έργο, έχει κατακτήσει τίτλους και έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός μεγάλωσε ως ομάδα, το ότι ανανέωσε το συμβόλαιο του προπονητή αυτή την συγκεκριμένη στιγμή δείχνει πως έχει αλλάξει τρόπο σκέψης, έχει δικό του τρόπο, σκέφτεται διαφορετικά, δεν έχει σχέση με άλλες ομάδες.

Πλέον είναι ξεκάθαρο πως ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεται μόνο τους τίτλους, έχει ανοίξει την σκέψη του για το μέλλον» τόνισε ο Παπασταθόπουλος και κατέληξε: «Η ανανέωση αυτή δείχνει πως ο Ολυμπιακός σκέφτεται πλέον ως ευρωπαϊκή ομάδα».

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρήκε το λιμάνι του: «Ο Πορτογάλος υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: