Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης: Μπαράλες και… χιόνι έδωσαν το διπλό στους Αρκάδες [video]

Photo Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, στο γήπεδο “Απόστολος Νιολαίδης”, Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ μέσω ΚΥΠΕ




Πολύτιμο διπλό πήρε ο Αστέρας Τρίπολης από τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αποτέλεσμα που βάζει τους Αρκάδες σε τροχιά εξάδας.

Σε ένα ματς με αρκετή ένταση και δύσκολες συνθήκες λόγω του χιονιού, η ομάδα του Ράσταβατς επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0 χάρη σε ένα πέναλτι του Χερόνιμο Μπαράλες.

Το φιλμ του αγώνα

Στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν την εστία του Τσιφτσή. Από την άλλη ο Αστέρας περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και είχε μόλις ένα σουτ από ατομική ενέργεια του Σόνι στο 10′. Στο 23ο λεπτό ήρθε η πρώτη σημαντική ευκαιρία των γηπεδούχων με τον Παλάσιος να περνάει τρεις αντιπάλους και να εκτελεί με την μπάλα όμως να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ.

Δεκαπέντε λεπτά μετά, ο Αϊτόρ έκανε ένα ωραίο σουτ με το αριστερό το οποίο πέρασε οριακά άουτ. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, οι Αρκάδες απείλησαν με σουτ του Μουνάφο όμως ο Μπρινιόλι απέκρουσε με υπερένταση.

Στο δεύτερο μισό ο ρυθμός έπεσε, με τον παγωμένο και σκληρό αγωνιστικό χώρο να μην βοηθάει τους ποδοσφαιριστές. Στο 74ο λεπτό άλλαξαν οι ισορροπίες του ματς με τον Μουνάφο να αποβάλλεται, ορθώς, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Πλέον, ο Παναθηναϊκός είχε αριθμητικό πλεονέκτημα ψάχνοντας το γκολ που θα του χαρίσει το τρίποντο.

Οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς ανέβασαν την πίεση και έψαξαν την φάση που θα τους χαρίσει τη νίκη. Όμως, στο 81ο λεπτό ο Σιδηρόπουλος είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σάντσες, με τον Μπαράλες να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να κάνει το 1-0 για την ομάδα του. Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 90′ με τον Αϊτόρ όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας (46’ Σάντσες), Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μαουρίσιο (87’ Λούντκβιστ), Αλεξανδρόπουλος (65’ Βιτάλ), Αϊτόρ, Καρλίτος, Παλάσιος (76’ Ιωαννίδης).

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Χριστόπουλος, Ατιένζα, Τασουλής (73’ Αλβαρες), Βαλιέντε, Μουνάφο, Κρέσπι, Καπίγια (66’ Ριέρα), Τιλίκα (89’ Ιγκλέσιας), Σονί (73’ Μπαράλες).

Πληροφορίες από ΕΡΤ

Ολυμπιακός: Ο Ζοάο Καρβάλιο έρχεται, ο Ρούμπεν Σεμέδο φεύγει

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: