Μητσοτάκης: Σε ισχύ το νέο πακέτο ελάφρυνσης φορολογίας * Το είπαμε, το κάνουμε

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει στην τελετή απόδοσης 10 Παρθενώνειων θραυσμάτων από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο στο φυσικό τους χώρο, στο Μουσείο Ακρόπολης, Αθήνα Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στις οικονομικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης που η ισχύς τους ξεκίνησε από την 1η Ιανουαρίου 2022.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός αναφέρεται στις “μεταρρυθμίσεις οι οποίες μειώνουν τους φόρους, ενισχύουν το εισόδημα, δημιουργούν νέες καλύτερες θέσεις εργασίας, στηρίζουν τη δημόσια παιδεία και υγεία, τους πιο αδύναμους και τους νέους”

Ο πρωθυπουργός αναφέρει – παραθέτοντας τις αλλαγές – συγκεκριμένα:

Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, από την 1η Ιανουαρίου ισχύει μία ακόμη δέσμη μέτρων που μειώνουν τους φόρους και ενισχύουν το εισόδημα. Στόχος, να δημιουργηθούν νέες καλύτερες θέσεις εργασίας. Οι επιχειρήσεις να γίνουν πιο παραγωγικές. Να αυξηθούν τα δημόσια έσοδα, ώστε να στηρίξουμε τη δημόσια παιδεία και υγεία. Η αναδιανομή υπέρ των αδυνάμων να γίνει ακόμη πιο γενναία. Και ειδικά οι νέοι μας να έχουν μια καλύτερη ζωή. Το είπαμε, το κάνουμε και το 2022!

 

Δυσοίωνη πρόβλεψη για γερμανική οικονομία: Θα διαψευσθεί η μετά-Covid “εκρηκτική ανάκαμψη”

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: