Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες η κυκλοφορία αύριο Τρίτη στην Αθήνα: Ανακοινώσεις από Δήμο και Αστυνομία

Αυτοκίνητα κινούνται στη Λεωφόρο Συγγρού καθώς πέφτει πυκνό χιόνι, Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται, με πυκνές χιονοπτώσεις στα ανατολικά και νότια, πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρούς ανέμους στο Αιγαίο, η κακοκαιρία «Ελπίς» που αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες ώρες. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές




Με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων θα γίνεται πλέον η κίνηση των οχημάτων στην Αθήνα, λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης.

Με ανακοίνωσή του, ο δήμος Αθηναίων απηύθυνε έκκληση προς τους δημότες του να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες και μόνο εφόσον αυτές κρίνονται απολύτως αναγκαίες, να γίνονται με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Επίσης, υπογραμμίζει ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να διατηρηθούν ανοιχτές οι κεντρικές οδικές αρτηρίες και η απρόσκοπτη πρόσβαση στα νοσοκομεία της Αθήνας.

Επιπλέον, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι, «αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 συνιστάται η κυκλοφορία οχημάτων στην Αττική, αποκλειστικά με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Οι πολίτες πρέπει να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και εφόσον αυτό είναι απολύτως αναγκαίο, να πραγματοποιείται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Νέα ενημέρωση για την κακοκαιρία: Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας ζήτησε ο Στυλιανίδης – Πώς θα γίνει η επιχείρηση του στρατού

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: