Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Σε αναστολή λειτουργίας το Δημόσιο και την Τετάρτη – Ποιες υπηρεσίες εξαιρούνται

Αυτοκίνητα εγκλωβισμένα στα χιόνια στην Αττική Οδό εξαιτίας της κακοκαιρίας “Ελπίς”, Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022. Την παράταση της σημερινής αργίας λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την χώρα και αύριο Τετάρτη, ανακοίνωσε ο υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης κατά την ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο. Όπως είπε ο υπουργός, η σημερινή αργία παρατείνεται και αύριο Τετάρτη σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Συνεχίζεται και αύριο Τετάρτη η αναστολή λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών στις περιοχές που κηρύχθηκαν σε κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης Πολιτικής Προστασίας λόγω της κακοκαιρίας.Συγκεκριμένα, με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, δεν θα λειτουργήσουν οι δημοσιες υπηρεσίες στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας και Εύβοιας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Εξαιρούνται της συγκεκριμένης απόφασης:

(α) οι υπηρεσίες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού,

(β) οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας,

(γ) οι δημόσιες δομές υγείας,

(δ) τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και

(ε) υπηρεσίες, η λειτουργία των οποίων είναι αναγκαία για τη διαχείριση του φαινομένου, κατά την κρίση του Προϊσταμένου της οικείας οργανικής μονάδας, που κοινοποιείται στους υπαλλήλους με κάθε πρόσφορο μέσο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Παραμένουν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση: Βλάβες σε 15 γραμμές στην Αττική

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: