Μια μέρα μετά την «Ελπίδα», η ανοχύρωτη Ελλάδα μέτρα ακόμη τις πληγές της: Αναζητούνται ευθύνες [videos-photos]

Photo Στρατιώτες βοηθούν ηλικιωμένη γυναίκα που ήταν εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό. Πηγή: Hellas Journal




Μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης εγκλωβισμένα αυτοκίνητα στην Αττική Οδό βρίσκονται ακινητοποιημένα από το χιόνι στις λωρίδες του δρόμου, χωρίς να έχει βρεθεί τρόπος να μεταφερθούν και να φτάσουν σε αυτά οι οδηγοί τους.

Το απερίγραπτο φιάσκο του σχεδιασμού της πολιτείας αλλά και των υπευθύνων του αυτοκινητόδρομου οδήγησε χιλιάδες οδηγούς και επιβάτες να περάσουν ατελείωτες ώρες εγκλωβισμένοι, καθώς από το μεσημέρι της Δευτέρας η Αττική Οδός αποτέλεσε ένα τεράστιο πάρκινγκ ακινητοποιημένων αυτοκινήτων σε ουρές χιλιομέτρων.

Σήμερα η κυβέρνηση μέσω των επίσημων τοποθετήσεων των αρμόδιων υπουργών φαίνεται έτοιμη να αποδώσει ευθύνες για το χάος που παρατηρήθηκε μετά τις σφοδρές χιονοπτώσεις που προκάλεσε η κακοκαιρία «Ελπίδα».

Με προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ζητήθηκε από τη διοίκηση της παραχωρησιούχου εταιρείας της Αττικής Οδού η καταβολή του ποσού των 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο ως αποζημίωση, αίτημα που έγινε δεκτό.

Στο πεδίο καταλυτική ήταν η παρέμβαση των Ενόπλων Δυνάμεων, που το βράδυ μοίρασαν κουβέρτες, νερό και τρόφιμα στους εγκλωβισμένους και βοήθησαν στη μεταφορά τους.

Η συνδρομή του Ελληνικού Στρατού. Πηγή: Hellas Journal

 

Σημειώνεται ότι σε πολλές περιπτώσεις υπήρξαν άνθρωποι που ήταν παγιδευμένοι επί πολλές ώρες, ενώ κάποιοι απλώς παράτησαν τα οχήματά τους και απομακρύνθηκαν με τα πόδια. Κάποιοι φιλοξενήθηκαν σε όχι ιδανικές συνθήκες σε ξενοδοχεία κοντά στην Αττική Οδό, που παραχώρησαν αεροπορικές εταιρείες, ενώ αρκετοί απομακρύνθηκαν με συρμούς του Προαστιακού Σιδηρόδρομου.

Η συνολική συμμετοχή του στρατού

Προσωπικό και μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων συμμετείχαν σε επιχειρήσεις απεγκλωβισμού οχημάτων μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αττική.

Αναλυτικά, στην Αττική Οδό συμμετείχαν:

  • Έξοδος Λ. Κύμης (10): Δύο οχήματα με 8 άτομα με έργο τον απεγκλωβισμό οχημάτων, την διανομή τροφίμων. Έχει αποδεσμευθεί ένα όχημα με 4 άτομα.
  • Έξοδος Πεντέλης (12): Εννέα οχήματα με 44 άτομα, με έργο τον απεγκλωβισμό οχημάτων, την διανομή τροφίμων και κουβερτών. Έχουν αποδεσμευθεί 6 οχήματα με 20 άτομα.
  • Έξοδος Κηφισίας (11): Οκτώ οχήματα με 34 άτομα και δύο μηχανήματα (1 φορτωτής γαιών, 1 ισοπεδωτής γαιών), με έργο τον απεγκλωβισμό οχημάτων και τον εκχιονισμό Αττικής Οδού. Έχει αποδεσμευθεί ένα όχημα με 4 άτομα.
  • Έξοδος Δουκίσσης Πλακεντίας (13): Έξι οχήματα με 35 άτομα, με έργο τον απεγκλωβισμό οχημάτων, την διανομή τροφίμων και κουβερτών. Έχουν αποδεσμευθεί δύο οχήματα με 4 άτομα.
  • Έξοδος Μαραθώνα (15): Πέντε οχήματα με 61 άτομα και έργο τον απεγκλωβισμό οχημάτων, την διανομή τροφίμων και κουβερτών.
  • Έξοδος Κάντζας (17): Τρία οχήματα με 31 άτομα με έργο την διανομή τροφίμων, κουβερτών. Έχουν αποδεσμευθεί δύο οχήματα με 10 άτομα.
  • Έξοδος Παιανίας (18): Ένα όχημα με 5 άτομα και έργο την διανομή τροφίμων. Έχει αποδεσμευτεί.
  • Περιοχή Α/Δ ΔΑΑΕΒ: Ένα μηχάνημα (ισοπεδωτής γαιών) με έργο τον εκχιονισμό.

Στρατιώτες προμήθευσαν με τρόφιμα και νερό τους εγκλωβισμένους, ενώ απομάκρυναν και πολλούς από την Αττική Οδό. Πηγή: Hellas Journal

Συνολικά, διατέθηκαν στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού 232 άτομα, 38 οχήματα και 3 μηχανήματα, ενώ διανεμήθηκαν 1.040 κουβέρτες, 4.500 μπουκάλια νερό, 570 μερίδες φαγητό, 120 σάντουιτς, 200 κρουασάν, 160 σοκολάτες και 40 κονιάκ.

Σταδιακά τα παραπάνω τμήματα θα αντικατασταθούν, όπου απαιτείται με μέριμνα των εμπλεκομένων.

Επιπρόσθετα σε συντονισμό με ΕΣΚΕΔΙΚ, κινούνται ήδη από τις 05:30, πέντε οχήματα με τρόφιμα και νερό στις εξόδους Δουκίσσης Πλακεντίας (ένα όχημα), Μαραθώνος (δύο οχήματα) και Κάντζας (δύο οχήματα), για διανομή σε εγκλωβισμένους.

Αττική Οδός: Διακόσιοι άνθρωποι εγκλωβισμένοι το πρωί της Τρίτης

Διακόσιοι άνθρωποι παρέμεναν εγκλωβισμένοι στις 10 την Τρίτη το πρωί στην Αττική Οδό και 100 αυτοκίνητα, σύμφωνα με δηλώσεις του Διευθυντή Λειτουργίας της εταιρείας “Αττικές Διαδρομές” Αριστοφάνη Παπαδημητρίου. Απαντώντας γιατί η Αττική Οδός δεν κινήθηκε γρήγορα χθες το μεσημέρι για να μη δημιουργηθεί το πρόβλημα υποστήριξε ότι «τα περιστατικά στην αρχή ήταν αντιμετωπίσιμα».

Ο κ. Παπαδημητρίου εκτίμησε πως «όποιο σχέδιο είχαμε ήταν σχεδόν αδύνατο να υλοποιηθεί με τόσα φορτηγά και αυτοκίνητα στο δίκτυο». Ανέφερε επίσης ότι η κίνηση των φορτηγών στην Αττική οδό δόθηκε εντολή να σταματήσει στις 2 το μεσημέρι ενώ στην Νέα οδό είχε δοθεί από τις 9 το πρωί.

Όπως υποστήριξε η κατάσταση με την κακοκαιρία ήταν δύσκολα διαχειρίσιμη και πρωτόγνωρη και ακόμη και 60 εκχιονιστικά να είχαμε (είχαμε 34) θα είχαν αποκλειστεί. «Πιθανώς να αργήσαμε» παραδέχθηκε ο κ. Παπαδημητρίου και σημείωσε: «Ως Αττική οδός αισθανόμαστε άβολα και πολύ άσχημα για ό,τι έγινε. Στα 20 χρόνια λειτουργίας μας δεν είχαμε αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα και αποτελούσαμε υπόδειγμα για όλους».

Μηχάνημα προσπαθεί να διανοίξει τον δρόμο. Πηγή: Hellas Journal

Λ. Οικονόμου: Περίπου 4000 άτομα και 900 αυτοκίνητα της ΕΛΑΣ ήταν επί ποδός όλο το 24ωρο

Περίπου 4000 άτομα και 900 αυτοκίνητα της ΕΛΑΣ ήταν επί ποδός όλο το 24ωρο, για να συνεισφέρουν στην αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης, όπως ανέφερε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Λευτέρης Οικονόμου.

Από χθες το πρωί μέχρι και σήμερα το πρωί το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε 2.194 κλήσεις για παροχή οποιασδήποτε βοήθειας και συνδρομής στους πολίτες. Ο κ. Οικονόμου έκανε λόγο για «έγκαιρη προετοιμασία και εμπλοκή της ΕΛΑΣ», και προσέθεσε ότι υπήρξε συντονισμός.

«Μέσα από αυτές τις δύσκολες συνθήκες μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση που υπήρξε από την ραγδαία επιδείνωση που παρατηρήθηκε από πλευράς χιονόπτωσης με αποτέλεσμα τουλάχιστον να μην υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί, να μην υπάρχει απώλεια ανθρώπινης ζωής και όσοι συμπολίτες μας χρειάστηκαν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη την είχαν αμέριστα με τη βοήθεια και την υποστήριξη τόσο του ΕΚΑΒ όσο και της ΕΛΑΣ και του Πυροσβεστικού Σώματος», σημείωσε ο κ. Οικονόμου.

Σε εξέλιξη η προσπάθεια να ανοίξουν οι δρόμοι. Πηγή: Hellas Journal

Η κατάσταση στην Αττική

Φαίνεται ότι η υποχώρηση των καιρικών φαινομένων νωρίτερα από ό,τι αναμενόταν βοήθησε τη μερική κανονικοποίηση της κυκλοφορίας τουλάχιστον σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, όπου τα χιόνια λιώνουν και το οδόστρωμα παραμένει ανοιχτό.

Ωστόσο με την πάροδο της ημέρας και τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν αναμένεται το χιόνι να παγώσει, δημιουργώντας πολλά προβλήματα στη μετακίνηση των πολιτών.

Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε την παράταση της σημερινής αργίας λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας και αύριο Τετάρτη σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη.

Πολλές περιοχές της πρωτεύουσας και κυρίως στα βόρεια και ανατολικά είναι αποκλεισμένες από το χιόνι εκτός των κεντρικών οδικών αρτηριών.

Αποκαθίσταται από το πρωί σταδιακά, η κυκλοφορία σε σημαντικές οδικές αρτηρίες: μεταξύ των οποίων η Μεσογείων, η Μαραθώνος, η Κατεχάκη, η Κηφισίας καθώς και σε περιοχές όπως τα Βίλια, η ΠΕΟ, τα Δερβενοχώρια κλπ, όπως ενημέρωσαν το ΑΠΕ- ΜΠΕ οι αντιπεριφερειάρχες Πολιτικής Προστασίας Β. Κόκκαλης, Αν. Αττικής Θαν. Αυγερινός και Δ. Αττικής Λευτ. Κοσμόπουλος.

Η συνολική εικόνα της παρούσας κατάστασης θα απεικονιστεί στη σύσκεψη που πραγματοποιεί το μεσημέρι με τους χωρικούς και θεματικούς αντιπεριφερειάρχες, ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης όπου θα ληφθούν αποφάσεις για περαιτέρω δράσεις.

Ειδικότερα για τις περιοχές της Δυτικής Αττικής που επλήγησαν καίρια από τη σφοδρή χιονόπτωση, ο κ. Κοσμόπουλος τον οποίο εντοπίσαμε στο Αλεποχώρι μαζί με τον δήμαρχο Μεγαρέων Γρ. Σταμούλη, να συντονίζει το έργο του αποχιονισμού, ανέφερε ότι αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στα Βίλια, της Ερυθρές όπως και στην παλαιά εθνική Οδός Ελευσίνας – Θηβών όπου υπήρχε χιόνι ύψους ενός μέτρου. Πρόσθεσε ότι διατηρήθηκε ανοιχτή η πρόσβαση στα νοσοκομεία της περιοχής όπως και στη Φυλή χωρίς να παραβλέπεται ως «αναγκαία η χρήση των αλυσίδων». Τέλος, ενημέρωσε ότι σταδιακά αποκαθίστανται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στη Μαγούλα, στη Βλυχάδα Μεγάρων, στον Ασπρόπυργο και στο Αλεποχώρι.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση παρουσιάζονται σε δήμους της Αν. Αττικής όπως το Γραμματικό, ο Διόνυσος κ.α, τα οποία συχνά οφείλονται στις πτώσεις των δέντρων ή μεγάλων κλαδιών, για την απομάκρυνση των οποίων και εν συνεχεία την αποκατάσταση των προβλημάτων, όπως σημείωσε ο κ. Αυγερινός «είναι αρμόδιος ο ΔΕΔΗΕ και οι κατά τόπους Δήμοι την ετοιμότητα των οποίων επί του ζητήματος αυτού εποπτεύει η Αποκεντρωμένη Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση».

ΟΑΣΑ: Πώς λειτουργούν τα Μέσα Μεταφοράς

Λόγω της κατάστασης στο οδικό δίκτυο της Αθήνας εξακολουθεί να μην επιτρέπεται η εκτέλεση δρομολογίων με λεωφορεία και τρόλεϊ. Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό λειτουργούν κανονικά, εκτός από το τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Στη γραμμή 1 η συγκοινωνία, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, διεξάγεται στο τμήμα Πειραιάς – Ν. Ιωνία και αντίστροφα. Σε ό,τι αφορά το Τραμ στη Γραμμή 6 «Σύνταγμα – Πικροδάφνη» τερματικός σταθμός είναι η στάση Φιξ και στη Γραμμή 7 «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος» τερματικός σταθμός είναι η στάση Παλ. Δημαρχείο, λόγω πτώσης δέντρων στη σιδηροτροχιά και την εναέρια γραμμή.

Έληξε η περιπέτεια των επιβατών τρένων σε Λιανοκλάδι και Οινόη

Τέλος έλαβε το μεσημέρι η περιπέτεια που εξελισσόταν, από χθες, με την αμαξοστοιχία Intercity 57 που κινούνταν με κατεύθυνση από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα.

Λόγω της κατάστασης του σιδηροδρομικού δικτύου αλλά και του ατυχήματος που είχε σημειωθεί, λίγο πριν τη Λιβαδειά, ακινητοποιήθηκε το τρένο στο Λιανοκλάδι και η μηχανή του αποκολλήθηκε για να μεταφέρει το τρένο που είχε συγκρουστεί στη Λιβαδειά.

Όταν τις πρώτες πρωινές ώρες η μηχανή έφτασε και πάλι στο Λιανοκλάδι, εκτιμήθηκε πως το Intercity δεν μπορεί να συνεχίσει το ταξίδι του προς Αθήνα και τότε ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός για τη μεταφορά των 100 περίπου επιβατών με λεωφορεία στον προορισμό τους, με 12 απο αυτούς να αντιδρούν σε αυτή τη λύση και να ζητούν τη μετακίνησή τους, όπως είχε προγραμματιστεί.

Στις 4 τα ξημερώματα τα λεωφορεία αναχώρησαν και αφίχθησαν στην Αθήνα στις 9 το πρωί, ενώ οι επιβάτες που έμειναν πίσω παραμένουν στο σιδηροδρομικό σταθμό Λιανοκλαδίου περιμένοντας την αποκατάσταση της συγκοινωνίας, έτσι ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους.

Τέλος πήρε και η περιπέτεια, όταν τρένο ακινητοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Οινόη για πολλές ώρες. Χρειάστηκαν αρκετές παρεμβάσεις από εκχιονιστικά μηχανήματα έτσι ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία και να μπορέσουν να φτάσουν τα λεωφορεία για να παραλάβουν τους επιβάτες, καθώς το χιόνι στην περιοχή ξεπερνούσε τους 30 πόντους.

Κ. Σκρέκας: Έως το βράδυ η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις περισσότερες περιοχές

Από χθες το βράδυ έχουν μειωθεί κατά 50% οι περιοχές που έχουν μείνει χωρίς ρεύμα, ενώ μέχρι σήμερα το βράδυ στόχος είναι να έχει αποκατασταθεί η συντριπτική πλειονότητα των βλαβών. Ωστόσο, δυσχερής παραμένει η πρόσβαση των συνεργείων στα σημεία των βλαβών λόγω των προβλημάτων στο οδικό δίκτυο.

Αυτά προκύπτουν από την ενημέρωση που έκαναν το μεσημέρι ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας και ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ, Αναστάσιος Μάνος. Ειδικότερα, όπως επεσήμανε ο υπουργός, από τις 79 γραμμές μέσης τάσης που είχαν τεθεί εκτός λειτουργίας στην κορύφωση του φαινομένου, μετά τις εντατικές εργασίες που συνεχίστηκαν όλο το βράδυ, τις πρωινές ώρες περιορίστηκαν σε 45 και το μεσημέρι σε 37, τμήματα των οποίων έχουν αποκατασταθεί.

Ο κ. Σκρέκας σημείωσε ότι σε αντίθεση με την περυσινή κακοκαιρία, τα προβλήματα στα βόρεια προάστια εφέτος ήταν πολύ λίγα και εντοπίστηκαν σε ορισμένες περιοχές του Διονύσου και του Αγίου Στεφάνου, πράγμα που οφείλεται στις εντατικές κλαδεύσεις που έγιναν εγκαίρως.

Κρήτη: Στο επαρχιακό οδικό δίκτυο τα περισσότερα προβλήματα από την κακοκαιρία

Στο επαρχιακό και ορεινό οδικό δίκτυο της Κρήτης, επικεντρώνονται τα περισσότερα προβλήματα, από την κακοκαιρία που πλήττει το νησί.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, υπάρχουν κλειστοί δρόμοι και στις 4 Περιφερειακές Ενότητες, ενώ παράλληλα καλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Στα Χανιά κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι:

  • Επαρχιακή οδός Φουρνέ – Θερίσσου στο τμήμα από την τοπική κοινότητα Θερίσσου έως την τοπική κοινότητα Ζούρβας.
  • Επαρχιακή οδός Χανίων – Κοντοπούλων – Θερίσσου στο τμήμα από την τοπική κοινότητα Θερίσσου έως την τοπική κοινότητα Δρακώνας Κεραμειών.
  • Οδός Βασιλείου Πούλακα στο τμήμα από την τοπική κοινότητα Περιβολίων έως την τοπική κοινότητα Θερίσσου.
  • Επαρχιακή οδός Χανίων – Ομαλού στο τμήμα από την τοπική κοινότητα Λάκκων έως Ομαλό.
  • Επαρχιακή οδός Βρυσσών – Χώρας Σφακίων στο τμήμα από την τοπική κοινότητα Αλίκαμπου έως Χώρα Σφακίων.
  • Επαρχιακή οδό Χανίων – Παλαιοχώρας στο τμήμα από την τοπική κοινότητα Βουκολιών έως την τοπική κοινότητα Καντάνου. Επαρχιακή οδό Χανίων – Σούγιας στο τμήμα από την τοπική κοινότητα Χλιαρού έως την τοπική κοινότητα Ροδοβάνι.

Στο Ρέθυμνο κλειστοί λόγω χιονόπτωσης και παγετού είναι οι δρόμοι στα εξής σημεία:

  • Επαρχιακή οδός Γερακαρίου (Δήμου Αμαρίου) – Σπηλίου (Δήμου Αγίου Βασιλείου).
  • Επαρχιακή οδός Αμνάτος (Δήμου Ρεθύμνης) – Αρκάδι (Δήμου Ρεθύμνης).
  • Επαρχιακή οδός Πατσός – Μέρωνα Δήμου Αμαρίου.
  • Επαρχιακή οδός Πρασσές -Πατσός Δήμου Αμαρίου.
  • Επαρχιακή οδός Αρμένοι – Σπήλι.

Στο Ηράκλειο κλειστοί λόγω χιονόπτωσης και παγετού είναι οι δρόμοι στα εξής σημεία:

  • Επαρχιακή οδός Χερσονήσου -Οροπεδίου Λασιθίου στο ύψος δημοτικής ενότητας Κράσι.
  • Επαρχιακή οδός Γαζίου-Ανωγείων στο ύψος δημοτικής ενότητας Γωνιές(Δήμου Μαλεβιζίου).
  • Επαρχιακή οδός Ηρακλείου -Μοιρών.
  • Επαρχιακή Οδός Ηρακλείου-Αρκαλοχωρίου.
  • Επαρχιακή Οδός Ηρακλείου – Πύργου στο ύψος της δημοτικής ενότητας Παρθενίου.

Στο Λασίθι κλειστοί λόγω χιονόπτωσης και παγετού είναι οι δρόμοι στα εξής σημεία:

  • Επαρχιακή οδό Αγίου Νικολάου – Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου από την τοπική κοινότητα Δράσι μέχρι το Δήμο Οροπεδίου Λασιθίου

Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης και παγετού, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στα εξής σημεία:

  • Επαρχιακή Οδός Νεάπολης – Κουρούνες
  • Επαρχιακή οδό Ιεράπετρα – Μάλες

Από την κακοκαιρία προκλήθηκαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση οικισμών σε ορεινές περιοχές και μικρότερης έκτασης προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες.

Σε διαρκή επιφυλακή βρίσκεται το σύνολο του κρατικού μηχανισμού και των δήμων

Αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας για τα λεωφορεία στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης, στην Πιερία

Αίρεται η απαγόρευση κυκλοφορίας για τα λεωφορεία στην εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης, στην Πιερία, που είχε ανακοινωθεί χθες από την αστυνομία, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών.

Στον αντίποδα, συνεχίζεται η απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων στον αυτοκινητόδρομο, από το 400 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας) έως το 471 χιλιόμετρο (όρια με Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης), στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Από την παραπάνω απαγόρευση εξαιρούνται τα οχήματα που έχουν τελικό προορισμό μέχρι και την πόλη της Λαμίας, τα οχήματα Οδικής Βοήθειας, τα φορτηγά αυτοκίνητα που μεταφέρουν αλάτι και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης (Ε.Κ.Α.Β., Π.Υ. κ.ά.).

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αργήσαμε, παραδέχεται η Αττική Οδός: Αποζημίωση 2.000 ευρώ σε κάθε εγκλωβισμένο όχημα μετά από παρέμβαση Μητσοτάκη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: