EuroLeague: Αναβάλλονται οι αγώνες Ζάλγκιρις – Ολυμπιακός και Άλμπα – Παναθηναϊκός

File photo Ο παίκτης του Ολυμπιακού Shaquielle Mc Kissic, επιχειρεί κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, για την 17η αγωνιστική του Euroleague, στο ΟΑΚΑ, στο Μαρούσι, την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ μέσω ΚΥΠΕ




Τα πολλαπλά κρούσματα κορωναϊού σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό οδήγησαν την EuroLeague στην απόφαση να μεταθέσει για μεταγενέστερη ημερομηνία τους αγώνες Άλμπα – Παναθηναϊκός και Ζάλγκιρις – Ολυμπιακός, όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (3/1).

Το ίδιο ισχύει και για το παιχνίδι Αναντολού Εφές – Μπάγερν, καθώς η τουρκική ομάδα έχει επίσης κρούσματα.

Η διασπορά στους ερυθρόλευκους, στους πράσινους και στους Τούρκους ήταν μεγάλη, με τους αγώνες στο Κάουνας (7/1) στο Βερολίνο (6/1) και στην Κωνσταντινούπολη (7/1) να μην είναι δυνατό να γίνουν υπό φυσιολογικές συνθήκες, καθώς οι τρεις ομάδες δεν είχαν το minumum των οκτώ διαθέσιμων αθλητών.

Οι τρεις αγώνες αφορούν την 19η αγωνιστική, με τις ομάδες να έχουν πλέον αποφασίσει η καραντίνα για τους παίκτες που βρίσκονται θετικοί στον κορωναϊό να διαρκεί 7 έως 10 ημέρες. Η οριστική απόφαση θα παρθεί από την ψηφοφορία τους, η οποία αναμένεται να γίνει την Τρίτη (4/1).

Πληροφορίες από sport24.gr

Euroleague: Αναβλήθηκε ο αγώνας Παναθηναϊκός – Ζάλγκιρις Κάουνας * Συνολικά 10 κρούσματα στους «πράσινους»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: