Δεν μασάει τα λόγια του ο Μπάιντεν: «Τα κρούσματα θα αυξηθούν, προστατέψτε τους εαυτούς σας. Εμβολιαστείτε» [video]

Photo Μήνυμα του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν για εμβολιασμό. Screenshot via Twitter President Biden @POTUS




Ξεκάθαρο μήνυμα για εμβολιασμό απηύθυνε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στους πολίτες, μέσω βίντεο που αναρτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο Τζο Μπάιντεν για μία ακόμη φορά προέτρεψε τους Αμερικανούς να προχωρήσουν σε εμβολιασμό για να αντιμετωπιστεί η επέλαση της παραλλαγής Όμικρον που έχει προκαλέσει πληθώρα κρουσμάτων στις ΗΠΑ, δημιουργώντας εκ νέου ακραίες συνθήκες πίεσης στο σύστημα υγείας.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ καλεί όλους να προχωρήσουν και στις ενισχυτικές δόσεις, καθώς και να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, χρησιμοποιώντας άμεσο και προσωπικό ύφος στον λόγο του και τονίζοντας ότι δεν αποκρύπτει την αλήθεια για την κατάσταση της πανδημίας.

Αυτό είναι το μήνυμα του Τζο Μπάιντεν:

«Θα σας το πω ευθέως, όπως σας είχα υποσχεθεί ότι θα κάνω πάντα. Θα δούμε, όπως όλοι ακούτε, μια συνεχιζόμενη αύξηση σε κρούσματα. Η παραλλαγή Όμικρον είναι πολύ μεταδοτική, αλλά πολύ διαφορετική από ό,τι έχουμε δει την περασμένη περίοδο. Μπορείτε όμως να προστατεύσετε τους εαυτούς σας και – για να είμαι απολύτως ειλικρινής – θα έπρεπε να τους προστατεύσετε. Εμβολιαστείτε. Κάντε ενισχυτικές δόσεις – υπάρχουν πολλές. Φοράτε μάσκα.

Γιατί αυτό που γνωρίζουμε είναι το εξής: οι επιπτώσεις της αύξησης των κρουσμάτων εξαρτώνται από τις συνέπειες που θα εμφανιστούν σε κάθε άτομο ξεχωριστά, αναλόγως με το ποιο είναι το εμβολιαστικό του στάτους».

Ούτε ο Λευκός Οίκος είναι απρόσβλητος, δηλώνει ο Μπάιντεν: Προτρέπει τους Αμερικανούς να εμβολιαστούν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: