Australian Open: Ο Μεντβέντεφ έχασε την ψυχραιμία του αλλά κέρδισε τον Κρέσι και πήγε στους «8»

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ εκνευρισμένος σε ενα διάλειμμα κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον 24χρονο Αμερικανό Μαξίμ Κρέσι στο τουρνουά τένις Australian Open Grand Slam στη Μελβούρνη. EPA, DEAN LEWINS




Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ δυσκολεύτηκε πολύ για να κερδίσει τελικά με 3-1 σετ, τον 24χρονο Αμερικανό Μαξίμ Κρέσι στη Margaret Court Arena

Ο Ρώσος τενίστας νίκησε μετά από 3 ώρες και 30 λεπτά, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του Australian Open για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Εκνευρισμένος ο Μεντβέντεφ στην άρνηση ενός αιτήματος για διάλειμμα, διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Γάλλο διαιτητή Ρενό Λιχτενστάιν ότι ο Κρέσι ξόδευε πολύ χρόνο ανάμεσα στα σερβίς.

Η απογοήτευση του Μεντβέντεφ μεγάλωσε καθώς οκτώ μπρέικ -πόιντ γλίστρησαν μέσα από τα χέρια του στο τέταρτο σετ προτού τελικά καταφέρει να νικήσει.

Ο Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ.

Ο Καναδός τενίστας επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, επικρατώντας του Μαρίν Τσίλιτς με 3-1 (2-6, 7-6, 6-2, 7-6), φτάνοντας στον τρίτο προημιτελικό της καριέρας του, μετά τους δύο σερί προηγούμενους σε Wimbledon και US Open το 2021.

Με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Μελβούρνη, Αυστραλία

Επικός Κλοπ: Μοίραζε μπύρες σε οπαδούς μετά το ματς με την Κρίσταλ Πάλας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: