Αγιος Παντελεήμονας – το βίντεο της φρίκης: Ο Αιγύπτιος χτυπούσε την 30χρονη πρώην σύντροφό του σε live μετάδοση

Στιγμιότυπο από την τηλεόραση της ΕΡΤ




Φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για την ομηρία της 30χρονης στα χέρια του Αιγύπτιου πρώην συντρόφου της σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο δράστης μετέδιδε σε ζωντανή σύνδεση τον άγριο ξυλοδαρμό της γυναίκας στο facebook, ενώ μεταξύ των θεατών ήταν και το 7χρονο παιδί του θύματος.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η ΕΡΤ, ο 34χρονος Αιγύπτιος χτυπά με μανία την 30χρονη στο πρόσωπο και στο σώμα, ενώ την τραβάει βίαια από τα μαλλιά, φωνάζοντας «είμαι άντρας, είμαι άντρας, έμπλεξες με λάθος άτομα».

Σε δηλώσεις της στην κάμερα της ΕΡΤ, η 30χρονη Άννα σοκάρει με τα χτυπήματα στο πρόσωπό της: «Πήρε το κινητό μου και άνοιξε live για να δουν όλοι πως με χτύπησε και τι κάνει. Μετά από αυτό, πήρε το παιδί μου και του είπε πως με χτυπάει».

«Ζω τρία χρόνια στην Ελλάδα. Με τον Αχμέντ έχουμε σχέση τους τελευταίους 4 μήνες. Μου είχε πει ότι θέλει να πάω εγώ και η αδερφή μου στο σπίτι του να κάνουμε Πρωτοχρονιά. Δεν πήγαμε και εκνευρίστηκε», φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς η νεαρή γυναίκα για τον Αιγύπτιο που απειλούσε να τινάξει στον αέρα την πολυκατοικία.

Μάλιστα όπως σημειώνει, «όταν ήρθαν οι αστυνομικοί, πήρε την φιάλη υγραερίου, άνοιξε την στρόφιγγα, έφυγε αέριο και κράταγε τον αναπτήρα στα χέρια».

«Ήταν ευέξαπτος και είχε επιθετική συμπεριφορά, και προκαλούσε τσακωμούς για ασήμαντες αιτίες. Εισέβαλε στο σπίτι στο Γαλάτσι, με χτυπούσε με κλωτσιές και μπουνιές, ενώ με έπιασε από τα μαλλιά και με έσερνε στο πάτωμα έως έξω. Προσπαθούσα να τον ηρεμήσω αλλά δεν με άφηνε να μιλήσω. Μου πήρε το κινητό τηλέφωνο, με βιντεοσκοπούσε και έκανε ζωντανή μετάδοση στο facebook σε φίλους του στην Αίγυπτο», όπως είπε.

Στη συνέχεια η 30χρονη περιγράφει όσα ακολύθησαν. “Με πήγε στο σπίτι του και με χτυπούσε ασταμάτητα. Όταν ήρθαν οι αστυνομικοί, πήρε την φιάλη υγραερίου, άνοιξε την στρόφιγγα, έφυγε αέριο και κράταγε τον αναπτήρα στα χέρια. Φοβήθηκα πάρα πολύ. Έλεγε στους αστυνομικούς ότι τον είχα απατήσει, ότι είμαι δική του γυναίκα, θα με κάνει ότι θέλει και να μην τους νοιάζει. Δεν βγαίνω με τίποτα έξω έλεγε και ότι θα πεθάνουμε όλοι μαζί. Έλεγε ότι τον έχουν πιάσει 7 φορές χωρίς να έχει κάνει τίποτα και ότι δεν υπάρχουν νόμοι εδώ”.

Σημειώνεται ότι ο εισαγγελέας άσκησε το μεσημέρι της Κυριακής δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για ένα αδίκημα και για άλλα πέντε αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος του Αιγύπτιου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ φαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο δράστης χτυπά τη γυναίκα. Ο 34χρονος έμπλεκε σε καυγάδες μέσα σε καταστήματα, τα ΜΜΜ, δεν ήθελε να φορά τη μάσκα του και γενικά είχε κακοποιητική συμπεριφορά.

Ως ένα «φρικτό έγκλημα που παραπέμπει σε συμπεριφορές πολύ μακριά από την ελληνική πραγματικότητα και που είναι πολύ κοντά σε ρατσιστικά κίνητρα και σε γεγονότα που έχουν να κάνουν με πεποιθήσεις που βλέπουμε σε άλλες χώρες με συνδυασμό θρησκευτικών, φυλετικών και άλλων κινήτρων», χαρακτήρισε τον ξυλοδαρμό που μεταδόθηκε μέσω κοινωνικών δικτύων ο συνήγορος του θύματος Κωνσταντίνος Γώγος μιλώντας στο βραδινό δελτίο της ΕΡΤ.

«Έχουμε να κάνουμε με άσκηση βίας κατά γυναίκας όπου ο θύτης δεν ενδιαφέρεται μόνο στο να χτυπήσει το θύμα, στόχο έχει να διασύρει το θύμα όχι μόνο απέναντι σε τρίτους, αλλά ακόμη [απέναντι] και στο ίδιο του το παιδί. Θέλει να χτυπήσει και να προκαλέσει σωματικές βλάβες, ακόμη ίσως και να προκαλέσει το θάνατο του θύματος», τονίζει ο κ. Γώγος εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η ελληνική Δικαιοσύνη θα δείξει την ευαισθησία της καθώς και ότι η προφυλάκιση είναι η μόνη αποτελεσματική λύση, γιατί «αν αυτός ο άνθρωπος βρεθεί ελεύθερος, στην επόμενη περίπτωση η εντολέας μου θα βρεθεί αποκλειστικά και μόνο νεκρή».

Η δίωξη αφορά το κακούργημα της αρπαγής καθώς και τα πλημμελήματα της κατοχής εμπρηστικών ειδών, επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απειλής, οπλοφορίας και βίας κατά υπαλλήλων.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ο ιός σαρώνει και σκοτώνει: Έχουν εμβολιαστεί περισσότεροι από 7.485.000 πολίτες, αλλά δεν είναι αρκετό… (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: