Ξεκάθαρη εντολή για restart στον Νίκο Ανδρουλάκη: Σάρωσε με 68,3% * Οι επινίκειες δηλώσεις – το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε [video]

Ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης φτάνει στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χαριλάου Τρικούπη, Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο κυρίαρχος στο ΠΑΣΟΚ καθώς συγκεντρώνει το 68,083%, στο 93,29% των εκλογικών τμημάτων έναντι 31,23% του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει πλέον ξακάθαρη εντολή να εφαρμόσει το δικό του πρόγραμμα χωρίς συμβιβασμούς προκειμένου να αλλάξει το ΠΑΣΟΚ και σταδιακά να το επαναφέρει μεταξύ των ποσοστών που θα το επανακαταστήσουν κόμμα εξουσίας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, αδιαμφισβήτητος νικητής και αρχηγός του κόμματος, μετέβη στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής σε κλίμα ενθουσιασμού  όπου προέβη σε δηλώσεις, τονίζοντας ότι έλαβε ισχυρή εντολή για “ενότητα και ανανέωση”.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: 

“Σήμερα ανοίγει μια νέα σελίδα. Η νέα εποχή ξεκινάει με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό με δικη σας ισχυρή  εντολή

Ευχαριστώ τις εκατοντάδες χιλιαδες πολιτών, η μεγάλη συμμετοχή έκανε πιο δυνατή την παράταξη.  

Συγχαίρω τους συνυποψήφιους μου ( τους ανέφερε ονομαστικά )  για τον αξιοπρεπή αγώνα που δώσαμε. 

Καλώ όλους να υπερσπιστούμε την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματά για ενότητα και πολιτική αυτονομία. 

Η αναμέτρηση τελείωσε απόψε σήμερα,  δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι,  μόνος νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παραταξη

Ευχαριστώ συγκινημένος  στην οικογένεια μου και για όσους εργάστηκαν και τους χιλιαδες εθελοντές όλων γενεών της παράταξης σε όλη την Ελλάδα που ηταν η ψυχή κι έμπνευσή μας. 

Δεσμεύομαι να μετατρέψω μεγάλη νίκη της παράταξης σε μεγάλη νίκη της πατρίδας

Ξεκινάμε μαζί έναν νέο ωραίο ταξίδι γιατί η δημοκρατική παραταξη επέστρεψε,  το ΠΑΣΟΚ  επέστρεψε.”

Συγχαρητήρια από Μητσοτάκη

O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε τηλεφωνικά με τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον συνεχάρη και του είπε να τα πουν από κοντά. Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό.

Δήλωση Παπανδρέου

«Θα συνεχίσω τον αγώνα για τις προοδευτικές μας ιδέες, για να γίνει η Παράταξή μας κίνημα εξουσίας, με μια προοδευτική κυβερνητική πρόταση, που θα απαντά στα κρίσιμα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες, την Ελλάδα», δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου πριν από λίγο, αφού συνεχάρη τον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε ότι «η συμμετοχή των δημοκρατών πολιτών στην εκλογική μας διαδικασία ήταν μεγάλη. Είναι μήνυμα ευθύνης για όλους μας.

Όλοι μαζί, οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μελών, των φίλων και των δημοκρατών πολιτών».

Ευχαρίστησε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία και βέβαια, όσους τον στήριξαν σε αυτήν την προσπάθεια.

 

Απόλυτος κυρίαρχος ο Νίκος Ανδρουλάκης με 68,3%: Σάρωσε τον Παπανδρέου που ήδη τον συνεχάρη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: