Τραγωδία στο Καματερό: Νεκρά δύο παιδιά ύστερα από φωτιά σε σπίτι πολύτεκνης οικογένειας

FILE PHOTO: Όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. ΑΠΕ- ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΑΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ




Μία τραγωδία εκτυλίχθηκε στον Καματερό ύστερα από φωτιά που ξέσπασε σε δώμα διώροφης οικίας επί της οδού Ιθάκης 13, στον Καματερό.

Δύο αγοράκια 12 και 13 ετών εντοπίστηκαν απανθρακωμένα ύστερα από φωτιά που ξέσπασε στο μικρό διώροφο σπίτι υπερπολύτεκνης οικογένειας Ρομά με πάνω από 10 παιδιά.

  • Ο πατέρας ήταν αυτός που δήλωσε ότι τα παιδιά του που απανθρακώθηκαν, είναι αγόρια ηλικίας 12 και 13 ετών.

Όταν έφτασε η Πυροσβεστική, οι γονείς και τα υπόλοιπα παιδιά είχαν προλάβει να βγουν έξω, ένα δίχρονο αγοράκι που οι πυροσβέστες το βρήκαν έξω, είχε υποστεί εγκαύματα στα χέρια, το παρέλαβε ασθενοφόρο και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Στη συνέχεια, οι πυροσβέστες εισήλθαν εντός της φλεγόμενης οικίας και δυστυχώς εντόπισαν στο δώμα τα απανθρακωμένα σώματα των δύο μικρών αδερφών.

Στο σημείο έσπευσαν  15 άντρες της Πυροσβεστικής με 4 οχήματα, ενώ την έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά και προκλήθηκε αυτή τη τραγωδία θα τις διερευνήσει το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

Οι αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος εκτιμούν ότι πιθανόν η φωτιά προκλήθηκε από κάποια εστία που είχαν ανάψει για να ζεσταθούν αλλά λόγω του ότι έχει καταστραφεί ολοσχερώς το δώμα θα χρειαστεί χρόνος για να βρεθούν τα απαραίτητα στοιχεία όσον αφορά τα αίτια της πυρκαγιάς.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Οικογενειακή τραγωδία στο Κιλκίς: Σκότωσε τον γιο του με καραμπίνα μετά από καβγά

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: