Το Λαύριο έκανε το καθήκον του απέναντι στη Μάλαγα: 70-58 και πρόκριση στο «αντίο» του Κάρτερ [video]

Photo Ο παίκτης του Λαυρίου Τάϊσον Κάρτερ (Κ) μάχεται για τη μπάλα με παίκτη της Ουνικάχα (Δ), κατά τη διάρκεια του αγώνα ΛΑΥΡΙΟ-ΟΥΝΙΚΑΧΑ για την 6η αγωνιστική του FIBA BCL, στο ΣΕΦ, την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ μέσω ΚΥΠΕ




Μόνο νίκη χρειαζόταν το Λαύριο απέναντι στη Μάλαγα, για να προκριθεί στην επόμενη φάση του BCL, αν ήθελε να κρατάει την τύχη στα χέρια του. Σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να χάσει η Νίζνι στο άλλο ματς.

Η ομάδα του Σερέλη έδειξε την ποιότητα της και κέρδισε με 70-58 στο ΣΕΦ την ομάδα του Κατσικάρη, στο «αντίο» του Κάρτερ, ο οποίος έβαλε 19 πόντους, βοήθησε την ομάδα του να πάρει την τρίτη θέση και το «εισιτήριο» για τα μπαράζ.

Το Λαύριο έφτασε να προηγηθεί ακόμα και με 20 πόντους, δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε μια σχετικά εύκολη νίκη κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα.

Με αυτή τη νίκη το Λαύριο έφτασε στο 3-3, κρατώντας την 3η θέση του ομίλου και στα play-ins θα αντιμετωπίσει μία εκ των Φάλκο, Τρεβίζο και VEF Ρίγα από τον όμιλο της ΑΕΚ, η οποία έχει αποκλειστεί μαθηματικά.

Οι παίκτες του Λαυρίου σε πανηγυρικό στιγμιότυπο στο ΣΕΦ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ μέσω ΚΥΠΕ

Τα δεκάλεπτα: 25-19, 41-28, 57-42, 70-58

Πληροφορίες από ΕΡΤ

ΝΒΑ: Η φανέλα των Τορόντο Ράπτορς της σεζόν 1998-99 καλύτερη όλων των εποχών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: