Θρασύτατοι ψεκ επιτέθηκαν σε πρόεδρο ιατρικού συλλόγου: Της ζητούσαν να υπογράψει ότι το εμβόλιο έχει δηλητήριο…




Θύμα επίθεσης αντιεμβολιαστών έπεσε, και μάλιστα για τρίτη φορά, η αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, Άννα Μαστοράκου.

 

Ολα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου (18/12) κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα “Εμβολιασμός Τώρα!” που διοργάνωναν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ και τον Ιατρικό Σύλλογο Πατρών, όταν ένα άτομο μπήκε στην αίθουσα και κάλεσε την κ. Μαστοράκου να κατέβει στο ισόγειο προκειμένου να παραλάβει ένα έγγραφο.

Εκεί την περίμενε μια ομάδα αντιεμβολιαστών οι οποίοι της έδωσαν το έγγραφο λέγοντάς της πως είναι η τεκμηρίωση πως τα εμβόλια είναι δηλητήριο.

«Δεν παρέλαβα το έγγραφο. Με αποκάλεσαν δολοφόνο και πως δηλητηριάζω πολίτες με το εμβόλιο. Δεν ήθελαν ούτε τον διοικητή της 6ης ΥΠε, Γιάννη Καρβέλη, ούτε τον αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπο Μπονάνο, ήθελαν εμένα προσωπικά», δήλωσε η ίδια στην ιστοσελίδα pelop.gr και πρόσθεσε πως όταν στη συνέχεια κινήθηκε προς τον χώρο στάθμευσης που βρισκόταν το αυτοκίνητό της την ακολούθησαν και άρχισαν να φωνάζουν περισσότερο.

«Με τράβηξαν από το χέρι και συνέχισαν την λεκτική επίθεση προς το μέρος μου. Δεν μπορούν να αποκαλούν ‘δολοφόνο’ την αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, είναι απαράδεκτο. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό και δε θα το αφήσω έτσι. Δεν θα μείνει έτσι η κατάσταση. Aπό μόνη της αυτή η συμπεριφορά, έδειξε το θράσος κάποιων ατόμων».

Μάλιστα η ίδια καταλήγοντας τόνισε πως τη Δευτέρα (20/12) πρόκειται να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από Pelop, gr, ΣΚΑΙ, ERT

Μια πολύχρωμη “πόλη” 35 μέτρων, το μακρύτερο graffiti mural, βρίσκεται στην Καλαμαριά

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: