Συνελήφθη για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω διαδικτύου ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης

Στιγμιότυπο από συμμετοχή του Ν. Αντωνιάδη σε εκπομπή της ιστοσελίδας Zougla,




Τη σύλληψη του γνωστού αντιεμβολιαστή δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη, διέταξε  τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο εισαγγελέας πρωτοδικών.

Αρχικά ο δικηγόρος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Στεφάνου και στη συνέχεια αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος (εξαιτίας και της επαγγελματικής του ιδιότητας).

Μόλις αφέθηκε ελεύθερος, επέστρεψε στο σπίτι του όπου έκανε… live στο Facebook για να ενημερώσει τους ακολούθους του για τα όσα έγιναν τη νύχτα της Τετάρτης. Όπως υποστήριξε, έκανε και ο ίδιος μήνυση στον εισαγγελέα πρωτοδικών για «παράβαση καθήκοντος» και ζήτησε την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του…

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δικηγόρος συνελήφθη για «διασπορά ψευδών ειδήσεων, επανειλημμένα και μέσω διαδικτύου» και «διέγερση σε ανυπακοή, κατ’ εξακολούθηση». Τη σύλληψή του επιβεβαίωσαν και οι άμεσοι συνεργάτες οι οποίοι με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απειλώντας πως θα κάνουν και αυτοί μήνυση στον εισαγγελέα, τον οποίο χαρακτηρίζουν επίορκο…

Την είδηση της σύλληψης του αντιεμβολιαστή δικηγόρου, επιβεβαίωσε και η ιστοσελίδα Ελληνικά Hoaxes, με την οποία το τελευταίο διάστημα ο Αντωνιάδης βρισκόταν σε αντιπαράθεση.

Με πληροφορίες από Reader

Επίθεση με μπογιές στο σπίτι του Γεραπετρίτη από τον Ρουβίκωνα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: