Τελικά δεν ήταν “άλλη γυναίκα” – Συνελήφθη ο εν διαστάσει σύζυγος γυναίκας που πυροβολήθηκε σε ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης

File Photo: Περιπολικό και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Ο 56χρονος εν διαστάσει σύζυγός ταυτοποιήθηκε ως δράστης της δολοφονίας με θύμα 55χρονη, σε ζαχαροπλαστείο, στη Νέα Μάδυτο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 56χρονος, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται, φορούσε μακρύ μπουφάν με κουκούλα και πιθανόν η αμφίεσή του να μπέρδεψε τους μάρτυρες, οι οποίοι ανέφεραν ότι η 55χρονη πυροβολήθηκε έξω από κατάστημα από «μια άλλη γυναίκα που της είχε στήσει καρτέρι».

  • Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε χθες το πρωί σε ζαχαροπλαστείο στη Νέα Μάδυτο του δήμου Βόλβης, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Η 55χρονη διακομίστηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής αλλά καθώς τα τραύματά της κρίθηκαν σοβαρά αποφασίστηκε η διακομιδή της στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί αύριο ο 56χρονος

Ο 56χρονος θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης, καλυμμένος με μακρύ πανωφόρι και κουκούλα, μπήκε στο ζαχαροπλαστείο και με χρήση κυνηγετικής καραμπίνας, τραυμάτισε θανάσιμα τη γυναίκα.

Ο 56χρονος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, εντοπίστηκε το μεσημέρι σε οικισμό στην περιοχή των Διαβατών, ενώ υπέδειξε, στους αστυνομικούς, σημείο στο Καλοχώρι όπου είχε κρύψει το όπλο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Υπέκυψε η γυναίκα που πυροβολήθηκε από άγνωστη σε ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: