Στέφαν Γέλοβατς: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον Σέρβο γίγαντα της ΑΕΚ [videos]

Photo Η κηδεία του άτυχου μπασκετμπολίστα της ΑΕΚ Στέφαν Γέλοβατς. Screenshot via Facebook AEK Basketball Club




Ο αδικοχαμένος Σέρβος μπασκετμπολίστας της ΑΕΚ Στέφαν Γέλοβατς οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία το μεσημέρι της Τρίτης (7/12), μέσα σε κλίμα οδύνης.

Στην κηδεία του, η οποία έγινε στο Νόβι Σαντ, παρευρέθηκαν η οικογένεια του, φίλοι του, αλλά και αρκετός κόσμος από τον χώρο του μπάσκετ, ο οποίος θέλησε να πει ένα ύστατο «αντίο» στον Σέρβο γίγαντα που έφυγε από την ζωή στις 5 Δεκεμβρίου, έπειτα από το εγκεφαλικό που υπέστη μερικές εβδομάδες νωρίτερα κατά τη διάρκεια προπόνησης της ΑΕΚ.

Το «παρών» στην κηδεία του Γέλοβατς έδωσε και αντιπροσωπεία του ελληνικού συλλόγου, με τον Δημήτρη Μαυροειδή να εκπροσωπεί την πλευρά των παικτών.

Συγκινητική ήταν και η ανάρτηση που έκανε η ΚΑΕ ΑΕΚ για την κηδεία του Στέφαν Γέλοβατς:

«Πάγωσε ο χρόνος. Θρήνος. Οδύνη. Δεν υπάρχουν λόγια… Ο δικός μας άγγελος, ο STEVAN, “ταξίδεψε” σήμερα στη γειτονιά των αγγέλων. Οι Δημήτρης Μαυροειδής, Νίκος Κότσιαρης (Τ. Manager), Γιώργος Νικολάου (Διευθυντής Επικοινωνίας) από πλευράς ΑΕΚ έδωσαν “το παρών” στο κατευόδιο του αθλητή μας στο Κοιμητήριο του Νόβι Σαντ.

Στο μεταξύ, σε άκρως συγκινησιακό κλίμα ο εκ των κορυφαίων προπονητών φυσικής κατάστασης της Σερβίας και στενός φίλος της οικογένειας Αλεξάνταρ Γιοβάντσεβιτς έκλεισε τον επικήδειο μιλώντας στα ελληνικά με το εξής μήνυμα: “ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΟΙ ΠΑΝΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ…»

Πληροφορίες από ΕΡΤ

Συγκίνηση στην οικογένεια της ΑΕΚ και στον κόσμο του μπάσκετ για την απώλεια του Στέφαν Γέλοβατς

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: