«Σε αγαπάμε», φώναζαν οι πρόσφυγες στον Πάπα Φραγκίσκο στο ΚΥΤ του Καρά Τεπέ

Ο Προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπας Φραγκίσκος συνομιλεί με παιδάκια κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ), στη Μυτιλήνη. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ




Στη Λέσβο, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου βρέθηκε το πρωί της κυριακής ο Πάπας Φραγκίσκος επισκεπτόμενος πρόσφυγες στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, υποδέχτηκε στον προσωρινό Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Λέσβου, στον Καρά Τεπέ (Μαυροβούνι) της Μυτιλήνης, την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον Προκαθήμενο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.

Τον Πάπα Φραγκίσκο υποδέχθηκαν με θέρμη πρόσφυγες που διαμένουν στο ΚΥΤ. Πολλοί του φώναζαν “σε αγαπάμε” και άλλοι φιλούσαν το χέρι του με σεβασμό. Μικρά παιδιά του προσέφεραν λουλούδια και έψαλαν ύμνους.

Ο Πάπας ήταν ευδιάθετος και με πλατύ χαμόγελο τους χαιρετούσε όλους, ενώ έκδηλη ήταν η έγνοια του για τα μικρά παιδιά που τον περίμεναν με ανυπομονησία.

Μηταράκης: Η Ελλάδα ανταποκρίθηκε με αυταπάρνηση σε πρόσφυγες και μετανάστες

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: