Πρόεδρος Αναστασιάδης: Σε μια εποχή δύσκολη, κάθε μήνυμα ελπίδας γίνεται πηγή αισιοδοξίας για έναν καλύτερο κόσμο

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης επισκέφθηκε με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων, το Φυλάκιο της Εθνικής Φρουράς «Άρωνας», Λευκωσία 23 Δεκεμβρίου 2021. ΓΤΠ, Σ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ




Σε μια εποχή δύσκολη, κάθε μήνυμα ελπίδας γίνεται πηγή αισιοδοξίας για έναν καλύτερο κόσμο, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την ευκαιρία των Χριστουγέννων.

“Για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, σας εύχομαι από την καρδιά μου προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Σε μια εποχή δύσκολη, κάθε μήνυμα ελπίδας γίνεται πηγή αισιοδοξίας για έναν καλύτερο κόσμο. Καλά Χριστούγεννα!”, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΕΞΑΛΛΟΥ: Την ευχή όπως το 2022 να είναι η χρονιά εθνικών αποτελεσμάτων, επανένωσης της πατρίδας μας, δημιουργίας ενός κράτους που θα είναι λειτουργικό και συνεπώς βιώσιμο, ενός κράτους που θα σέβεται ως ευρωπαϊκό κράτος τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης επισκέφθηκε σήμερα το φυλάκιο «Άρωνας» της Εθνικής Φρουράς, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων.

Απευθυνόμενος στα μέλη της Εθνικής Φρουράς που στελεχώνουν το φυλάκιο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μετέφερε αρχικά τις ευχές της Πολιτείας και τις ευχαριστίες γιατί προσατεύουν την ακεραιότητα της χώρας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε πως δεν είμαστε η δύναμη που διατάσσεται επιθετικά αλλά η δύναμη που προασπίζεται και ενισχύεται αμυντικά κατά τέτοιο τρόπο ώστε ο αποτρεπτικός της ρόλος να είναι αποτελεσματικός.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης μετέφερε τη βούληση και την αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης μέσα από τη διπλωματία, μέσα από την ισχυροποίηση των σχέσεων με άλλες χώρες, με επίκληση πάντα του διεθνούς δικαίου, των ψηφισμάτων των ΗΕ αλλά και των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας όπως επίσης του ευρωπαϊκού κεκτημένου, των Συμφωνιών Κορυφής, να εργαστεί κατά τρόπο δημιουργικό έτσι ώστε να αποτρέψει τα όσα δυστυχώς διαχρονικά η Τουρκία μηχανεύεται ή ονειρεύεται προκειμένου να μονιμοποιήσει την εδώ παρουσία της αλλά και να ελέγξει το σύνολο της επικράτειας της χώρας.

Δύο καταδρομικά σκάφη του αμερικανικού Έκτου Στόλου στην κυπριακή ΑΟΖ: Προστασία στο γεωτρύπανο της ExxonMobil

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: