Πάρτι για έναν στο ΣΕΦ: Ο Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Μπάγερν Μονάχου με 83-60

Photo Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης (Δ) μάχεται για την μπάλα με παίκτη της Bayern κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Bayern, για την 15η αγωνιστική της Euroleague, στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στον Πειραιά, την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ μέσω ΚΥΠΕ




Ισοπεδωτικός ήταν ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστική της Euroleague στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα συνέτριψε με 83-60 το σύνολο του Αντρέα Τρινκιέρι με το τελικό σκορ – χωρίς υπερβολή – να κολακεύει τους Γερμανούς.

Ο Hassan Martin σε επιθετική του προσπάθεια. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ μέσω ΚΥΠΕ

Οι ερυθρόλευκοι μετέτρεψαν σε… περίπατο το παιχνίδι και από το πρώτο λεπτό δεν άφησαν κανένα περιθώριο να αμφισβητηθεί η κυριαρχία τους. Με αυτό το εμφατικό αποτέλεσμα επέστρεψαν στις νίκες και βελτίωσαν το ρεκόρ τους σε 10-5, εδραιώνοντας τη θέση τους στην τετράδα.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες σημείωσαν ρεκόρ σε ευστοχία σε δίποντα στην Ιστορία τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, με το 75,8% που σούταραν (25/33). Στον αντίποδα η Μπάγερν υποχώρησε σε 7-8, θέτοντας σε κίνδυνο τη θέση της στην οκτάδα.

Πρωταγωνιστής επιθετικά για τον Ολυμπιακό ο Tyler Dorsey. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ μέσω ΚΥΠΕ

Τα δεκάλεπτα: 26-10, 49-24, 65-37, 83-60

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ο Κάρι πρώτος στα τρίποντα στην Ιστορία του ΝΒΑ: 2.977 εύστοχες βολές έναντι 2.973 του Ρέι Άλεν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: