Παρωδία: Οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» ίδρυσαν «υπουργείο θεραπειών» με ματζούνια και γαϊδουράγκαθα δια πάσαν νόσον

Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ




Ανεξάντλητης αστειότητας αποδεικνύονται οι εμπνεύσεις των αυτόκλητων …θεματοφυλάκων του Συντάγματος: Τούτη τη φορά ίδρυσαν … υπουργείο θεραπειών στην Αράχωβα.

Πρόκειται για ένα κατάστημα που προσφέρει από φυσικές «θεραπείες» με γαϊδουράγκαθο και φασκόμηλο για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή μέχρι δωρεάν rapid test υπό την διευκρίνιση ότι εκεί δεν υπάρχει νόμος για τον κορωνοϊό.

Σημειώνουν δε ότι χρησιμοποιούν δικό τους νόμισμα, δεν υπόκεινται σε ελέγχους από καμία κρατική  υπηρεσία και ότι όλα είναι «tax free».

«Ο κόσμος πρέπει να μάθει πως η δύναμη μας, είμαστε εμείς οι ίδιοι. Μπορούμε να φτιάξουμε αυτό το κατάστημα με δικό μας νόμισμα στο οποίο δεν θα μπορεί να μπει καμία δημόσια υπηρεσία, ούτε η αστυνομία» λέει ένας εκ των… θεματοφυλάκων, σε βίντεο που ανέβηκε στα social media.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΙ, Πρώτο Θέμα

«Η φωτογραφία του παιδιού μου ήταν η δύναμή μου στη ΜΕΘ»: Συγκλονίζει η 32χρονη που γέννησε με καισαρική και διασωληνώθηκε

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: