Παναγιωτόπουλος – Χαρδαλιάς για τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου, προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού

File Photo Ο ΥΕΘΑ Νίκος Παναγιωτόπουλος (Δ) και ο ΥφΕΘΑ Νίκος Χαρδαλιάς (Α) ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές




«Αυτή η συσσωρευμένη δύναμη που έχει μία αυτόνομη μονάδα μάχης, που είναι ένα πολεμικό σκάφος, πολλώ μάλλον όταν μιλάμε για όλον τον Στόλο, πραγματικά διαπερνάει το “είναι” του καθενός.

Kαταλαβαίνει κανείς όλη την τρομακτική ισχύ που ξεκινάει πλέοντας ήρεμη, σιωπηλή, αλλά ταυτόχρονα αποφασισμένη και πανίσχυρη, για να προασπίσει τα συμφέροντα, τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας στις θάλασσές της, προβάλλοντας έτσι και την ισχύ της πατρίδας, τόσο στο Αιγαίο όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Χρόνια Πολλά στο Πολεμικό μας Ναυτικό Πολεμικό Ναυτικό-Hellenic Navy με τον Άγιο Νικόλαο πάντα στην πλώρη του». Αυτό έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού του προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού, Αγίου Νικολάου.

Επίσης, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter: «6 Δεκεμβρίου! Χρόνια Πολλά στο Πολεμικό μας Ναυτικό! Καλές θάλασσες και ο Άγιος Νικόλαος στην πλώρη σας!».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Σε ιστορική αλλαγή του αμυντικού της δόγματος προχωρά η Ιαπωνία υπό τον φόβο της Κίνας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: