Ο Παπανδρέου (ΓΑΠ) στον κόσμο του: Δεν κατάλαβε ότι τον υποστηρίζει μόνο το 27% των οπαδών του Κινήματος

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Γιώργος Παπανδρέου ΓΑΠ, κάνει δηλώσεις από το γραφείο του στο Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου αργά το βράδυ της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




«Την άλλη Κυριακή οι πολίτες που σήμερα μας τίμησαν με τη μεγαλειώδη συμμετοχή τους αποφασίζουν για την τύχη της παράταξης».

Τα παραπάνω υπογράμμισε ο Γιώργος Παπανδρέου (ΓΑΠ) αφού έγινε γνωστό το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

Ο πρώην πρωθυπουργός παραμένει σε άρνηση καθώς δεν εννοεί να καταλάβει ότι οι οπαδοί του Κινήματος απέρριψαν την υποψηφιότητά του. Υπό κανονικές συνθήκες έπρεπε ήδη να έχει αποχωρήσει από την κούρσα.

Είναι φανερό από το αποτέλεσμα ότι οι οπαδοί του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ επιθυμούν την πραγματική αλλαγή και την παράδοση της σκυτάλης στη νέα γενιά. Γι’ αυτό και τον καταψήφισαν.

Ο κ. Παπανδρέου θα προσπαθήσει να εγκολπωθεί τους υπόλοιπους υποψήφιους και ειδικά τον Ανδρέα Λοβέρδο. Ακόμα και αν καταφέρει να κερδίσει την υποστήριξη των άλλων υποψηφίων, πιστεύεται ότι θα χάσει και την ερχόμενη Κυριακή.

Ο κ. Παπανδρέου πρόσθεσε πως οι πολίτες «αποφασίζουν για το μέλλον. Αποφασίζουν για την πορεία του κινήματος μας. Αποφασίζουν για τις αξίες της και την προοδευτική της ταυτότητα».

Σημείωσε ότι «επετεύχθη ο στόχος να κινητοποιήσουμε μαζικά μεγάλο αριθμό προοδευτικών πολιτών». Ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή και τους κάλεσε στη μάχη της επόμενης Κυριακής.

  • Ανδρουλάκης: «Η δημοκρατική παράταξη επιστρέφει»

Ο νικητής του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε ότι:

«Η Δημοκρατική παράταξη επιστρέφει, το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει» και δεσμεύτηκε ότι θα τηρήσει την εντολή της βάσης για αυτονομία , ενότητα και ανανέωση.

«Δύναμή μου είναι η βάση της παράταξης», είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ευχαρίστησε τους συνυποψήφιους του για τον πολιτισμένο αγώνα και τους 270 .000 πολίτες που ψήφισαν.

Κυρίαρχος μπαίνει στον δεύτερο γύρο ο Νίκος Ανδρουλάκης: Δύναμη μου είναι η βάση της παράταξης. Θα τιμήσω την εντολή τους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: