«Ντροπή τα fake news Πολάκη» για εμβόλια και Όμικρον λέει ο Πλεύρης

File Photo: O βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης μιλά από το βήμα στην Ολομέλεια της Βουλής, την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές




Για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατηγορεί εκ νέου τον Παύλο Πολάκη ο Υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης, με αφορμή μια ανάρτηση (αχταρμά) του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας ο οποίος μεταξύ άλλων κάνει λόγο και για «εμβόλια που δεν πιάνουν την Ομικρον».

Στην ανακοίνωσή του ο Θ. Πλεύρης αναφέρει: «Ντροπή προκαλεί η διασπορά ψευδών ειδήσεων από τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ότι δήθεν τα εμβόλια δεν καλύπτουν την μετάλλαξη «Όμικρον», καλώντας τον κόσμο ουσιαστικά να μην εμβολιαστεί.

Ο Αλέξης Τσίπρας για μία ακόμη φορά σιωπά. Όχι απλά ανέχεται, αλλά παροτρύνει και καλύπτει τον πρώην υπουργό του.

Τελικά, η συμβολή του ΣΥΡΙΖΑ στην καταπολέμηση της πανδημίας εκφράζεται από τις αναρτήσεις του κ. Πολάκη».

Η επίμαχη ανάρτηση Πολάκη ήταν η εξής:

Ετοιμάζομαι να μπω σε ένα χειρουργειο και βλέπω την ειδησεογραφία με τα 18.000 κρούσματα που περιμένουν σήμερα,τα «μέτρα» που θα ισχύσουν από 3/1,τις 29 σελιδες των 145 διασωληνωμενων που ψάχνουν κρεββάτι ΜΕΘ αυτη τη στιγμή ,τους 20.500 θανάτους μέχρι χτες,τα μονοκλωνικά που άρχισαν να ζητάνε οι ασθενείς μετά τη διεύρυνση των κριτηρίων ,την έκκληση που έκανα να φέρουν και τα μονοκλωνικά της GLAXO,,τα εμβόλια που δεν πιάνουν την Όμικρον,τα χάπια της Merck και Pfizer που την πιάνουν ,το ΕΣΥ που ζορίζεται ξανά στα όρια ……..
ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ δυο πράγματα:
-πως «Ευτυχως δεν μας κυβερνα ο ΣΥΡΙΖΑ»
-και πως ο πρωθυπουργός μας είναι στα Ζαγόρια για εορταστικό τριήμερο !!!
Αφιερώνω λοιπόν εξαιρετικά στον «ανέμελο» το παλιο τραγούδι…να το τραγουδάει εκεί στα ψηλά βουνά να σβήνει τον πόνο του !!!

 

Σήμερα η εξόδιος ακολουθία για τον Κάρολο Παπούλια, την Πέμπτη η ταφή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: