Κρατούμενος ο Παναγιωτόπουλος, σήμερα στο αυτόφωρο: Έρευνα στα σπίτια του, σε υπολογιστές και κινητά [videos]

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φεύγει από το σπίτι του στους Νέους Επιβάτες και κατευθύνεται με το αυτοκίνητό του στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη Θεσσαλονίκη. Screenshot via YouTube




Στα κρατητήρια πέρασε τη νύχτα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ο οποίος λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.

Η οικειοθελής παράδοσή του έγινε μετά τη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος του 23χρονη κοπέλα η οποία καταγγέλλει ότι ο πρώην συμπαρουσιαστής του “Ράδιο Αρβύλα” με τον οποίο διατηρούσε δεσμό ανάρτησε εν αγνοία της σε ιστοτόπους με πορνογραφικό περιεχόμενο δύο  βίντεο με την ίδια σε ερωτικές συνευρέσεις τους.

  • Η καταγγελία αυτή αφορά παραβίαση των προσωπικών δεδομένων,  αδίκημα που είναι διαρκές και επισύρει αυτόφωρη διαδικασία.

Την ίδια ώρα που ο τηλεπαρουσιαστής παρουσιάζονταν στην αστυνομία, γινόταν γνωστό πως ειδικά κλιμάκια της ΕΛΑΣ άρχισαν την διεξαγωγή ερευνών στα σπίτια του στην Θεσσαλονίκη και την Αλόννησο σε αναζήτηση στοιχείων για την συγκεκριμένη υπόθεση της μηνύουσας ή και για άλλες υποθέσεις. 

  • Μάλιστα, λίγο μετά τις 7.30 μμ έγινε γνωστό ότι σε συνέχεια των ερευνών που διεξάγει η αστυνομία στο σπίτι του  στη Θεσσαλονίκη, ο τηλεπαρουσιαστής μεταφέρθηκε με χειροπέδες στην οικία του, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Πιθανότατα αυτό αποφασίστηκε προκειμένου να διαλευκάνει κρίσιμες πτυχές συνδεόμενες με τις καταγγελίες πρώην ερωτικών του συντρόφων περί δημοσιοποίησης βίντεο με προσωπικές τους στιγμές σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Στο επίκεντρο των ερευνών, τις οποίες διεξάγει κλιμάκιο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, παρουσία Πταισματοδίκη- βρίσκονται ηλεκτρονικές συσκευές, όπως υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα.

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών ο παρουσιαστής θα επιστρέψει στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, όπου θα παραμείνει μέχρι να μεταχθεί αύριο ενώπιον της Εισαγγελικής Αρχής.

Το χρονικό της παράδοσης – αύριο στην Εισαγγελία

Ο πρώην – πλέον – συμπαρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα» έφυγε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του στους Νέους Επιβάτες στις 2.30 το μεσημέρι και κατευθύνθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης συνοδευόμενος από το δικηγόρο του.

Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος θα του απαγγείλει τις κατηγορίες και στη συνέχεια να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Απόψε ο παρουσιαστής θα παραμείνει κρατούμενος.

  • Στην  περίπτωση που ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί, αυτό θα συμβεί το Σάββατο. Τότε, εφόσον του ασκηθεί δίωξη, ο εισαγγελέας και ο ανακριτής μπορούν να κρίνουν αναγκαία ακόμη και την προφυλάκισή του μέχρι να οριστεί δικάσιμος.

Μια τέτοια απόφαση προϋποθέτει ότι το δικαστήριο θα κρίνει πως οι πράξεις του Στάθη Παναγιωτόπουλου συνιστούν κακούργημα.

 

 

Παραδόθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κυκλοφορούν ακόμα παράνομα ροζ βίντεο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: