Κλεφτοπόλεμος στα Εξάρχεια μεταξύ αστυνομίας και αντιεξουσιαστών μετά την πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

File photo: Επεισόδια στα Εξάρχεια μετά την πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ μέσω ΚΥΠΕ




Κλεφτοπόλεμος μεταξύ αστυνομίας και αντιεξουσιαστών αυτήν την  ώρα στην περιοχή γύρω από την πλατεία Εξαρχείων. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή ενώ οι αντιεξουσιαστές καίνε κάδους σκουπιδιών και ρίχνουν μολότοφ με τους αστυνομικούς να απαντούν με δακρυγόνα.

Λίγο νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί η διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας για τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Οργανώσεις και συλλογικότητες της Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 18:00 στα Προπύλαια και λίγο πριν τις 19:00 ξεκίνησαν πορεία προς τη Βουλή. Μέρος των διαδηλωτών προτού ολοκληρωθεί η πορεία κατευθύνθηκε στα Εξάρχεια όπου έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση μπροστά από το μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου. Αυτήν την ώρα έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

Στις 12:00 το μεσημέρι, μαθητές και φοιτητές στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 13 χρονων από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, με κεντρικό σύνθημα «το κίνημα θα πει την τελευταία λέξη, αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη» συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και πραγματοποίησαν πορεία μέχρι τη Βουλή.

Με πληροφορίες και από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ελλάδα Αθήνα  

Πορεία στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στην Αθήνα: Κλειστό το κέντρο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: