Εκδίκηση για σφαγή στην Ινδία το 1919: 19χρονος με βαλλίστρα μπήκε στο Ουίνδσορ για να δολοφονήσει την Ελισάβετ [video]

Το πρωτοσέλιδο αποκλειστικό δημοσίευμα της SUN με την φωτογραφία του 19χρονου.




Μια περίεργη και άκρως ανατριχιαστική ιστορία φέρνει στην δημοσιότητα η βρετανική εφημερίδα The Sun, δημοσιεύοντας βίντεο ενός 19χρονου ο οποιος επεχείρησε να εισέλθει στην εξοχική κατοικία της Βασίλισσας Ελισάβετ για να τη δολοφονήσει με βαλλίστρα ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Σημειώνεται ότι η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ανήμερα τα Χριστούγεννα συνέλαβε τον 19χρονο όταν προσπάθησε να μπει στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

  • Ο νεαρός με καταγωγή από το Σαουθάμπτον κατηγορείται με βάση τις προβλέψεις του νόμου περί ψυχικής υγείας τέθηκε υπό κράτηση αφού υποβλήθηκε σε ψυχιατρική εξέταση, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία.

Η σκανδαλοθηρική εφημερίδα The Sun κυκλοφόρησε βίντεο που φέρεται να έχει αναρτήσει ο ίδιος ο 19χρονος και στο οποίο δηλώνει ότι θέλει να δολοφονήσει τη βασίλισσα.

Στο βίντεο που έστειλε σε φίλους του ο Jaswant Singh Chail, 24 λεπτά πριν την εισβολή του στο κάστρο στη νότια Αγγλία – σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα –  ζητεί συγγνώμη που θα σκότωνε την Ελισάβετ, αλλά δηλώνει ότι πρόκειται για επίθεση εκδίκησης.

Βρισκόταν 500 μέτρα από τα ιδιωτικά διαμερίσματα της Βασίλισσας , μέσα στους χώρους του κάστρου.

Ο Chail, γνωστός ως Jas, συνελήφθη ενώ φέρεται να ήταν οπλισμένος με μια βαλλίστρα, έχοντας σκαρφάλωσε σε φράχτη με ανεμόσκάλα

Στο βίντεο κλιπ, η φιγούρα κρατά γυαλιστερό μαύρο όπλο και απευθύνεται στην κάμερα με παραμορφωμένη φωνή ενώ φοράει κουκούλα.

Είναι με μια απαίσια λευκή μάσκα προφανώς εμπνευσμένη από τον Πόλεμο των Άστρων, σχολιάζει η The Sun, και το μήνυμά του έχει αναφορές στην μυθοπλασία των ταινιών αυτών.

Λέει: «Συγγνώμη. Λυπάμαι για ό,τι έχω κάνει και τι θα κάνω. Θα επιχειρήσω να δολοφονήσω την Ελισάβετ”.

«Αυτό είναι εκδίκηση όσων πέθαναν στη Σφαγή του Τζαλιανγουάλα Μπαγκ. Είναι επίσης εκδίκηση για όσους έχουν θανατωθεί, βασανιστεί και υποστεί διακρίσεις λόγω της φυλής τους», είπε στο βίντεο, με αλλοιωμένη φωνή ο ινδικής καταγωγής 19χρονος.

Σημειώνεται ότι η Σφαγή του Τζαλιανγουάλα Μπαγκ έλαβε χώρα στην Ινδία, τότε αγγλική αποικία, το 1919, με εκατοντάδες Ινδούς να πέφτουν νεκροί από βρετανικά πυρά κατά τη διάρκεια διαδήλωσης υπέρ της ανεξαρτησίας της Ινδίας.

Το Ηνωμένο Βασίλειο εξέφρασε το 2019 τη «βαθιά λύπη» της, για το τραγικό εκείνο περιστατικό, χωρίς όμως να έχει ζητήσει ποτέ συγγνώμη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Βασίλισσα την ώρα της απόπειρας του 19χρονου και της σύλληψής του, έπαιρνε το πρωϊνό της μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ενημερώθηκε αμέσως.

Με πληροφορίες από The Sun

Ο Πούτιν γυρίζει το «ρολόι» 30 χρόνια πίσω: Μια αδύναμη οικονομία, απειλεί με τα πυρηνικά της

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: