Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Τι έγραφαν τα σημειώματα που άφησαν τα αδέρφια που αυτοκτόνησαν [videos]

Photo Εικόνα από το σημείο της οικογενειακής τραγωδίας. Screenshot via glomex MEGA




Στα δύο σημειώματα που βρήκαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα στο Νέο Ηράκλειο, όπου εντοπίστηκαν νεκρά τα δύο αδέρφια, επικεντρώνονται οι έρευνες σχετικά με τον μυστήριο θάνατό τους.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του MEGA, τα σημειώματα είχαν τη μορφή δήλωσης του νόμου 105. Συγκεκριμένα αναφέρουν επιγραμματικά: «Εγώ (και αναφέρει ο καθένας το όνομά του) δηλώνω ότι θέτω τέλος στη ζωή μου». Στη συνέχεια εξηγούν και οι δύο υπογράφοντες ότι «και δεν έχει εμπλακεί οποιοσδήποτε άλλος στον θάνατό μας», αναφέροντας το πρόβλημα και τον θάνατο της μητέρα τους.

Η ιατροδικαστική εξέταση που έχει διενεργηθεί, έχει καταδείξει ότι πιθανόν η γυναίκα πυροβόλησε με καραμπίνα στο κεφάλι τον αδερφό της, καθώς το πρόσωπό του βρέθηκε πολτοποιημένο, και η ίδια αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο αδέρφια δεν εργάζονταν και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της απώλειας της μητέρας τους, που έχασε τη ζωή της πριν από μερικούς μήνες, ενώ μάρτυρες τονίζουν ότι υπήρχε ένταση στην οικογένεια.

Τα πτώματα φέρεται να εντόπισε ο τρίτος αδερφός της οικογένειας, καθώς όλοι διαμένουν σε οικογενειακή πολυκατοικία στην οδό Ολυμπίας 45 στο Νέο Ηράκλειο. Εκείνος άκουσε τον θόρυβο και κάλεσε την αστυνομία. Όταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έφτασαν στο σημείο εντόπισαν νεκρά τα αδέρφια του

Πληροφορίες από MEGA

Οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Βρήκε νεκρά τα δύο αδέρφια του με την καραμπίνα δίπλα τους [photo]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: