Ευάγγελος Λαγός, Valia Calda: Προσφέρουμε μια διαφορετική εμπειρία στον Έλληνα καταναλωτή

File Photo O Βαγγέλης Λαγός, Συν-ιδρυτής της Valia Calda Brewery. via tourismtoday.gr




Για τη νέα lager μπίρα που φέρει την επωνυμία Valia Calda, καθώς και για τα σχέδια ανάδειξής της μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, o Ευάγγελος Λαγός, ένας εκ των ιδιοκτητών της μικροζυθοποιίας Valia Calda, την οποία δημιούργησαν δύο φίλοι με καταγωγή από τα Ιωάννινα.

«Το σημαντικό είναι ότι το brand το οραματιστήκαμε, αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε κατά τη διάρκεια του δεύτερου lockdown, που εκεί γίναμε δημιουργικοί και παρουσιάσαμε στις 22 Ιουνίου τη μπίρα Valia Calda. H Valia Calda είναι μία lager μπίρα μικροζυθοποιείου, από τις ελάχιστες επιλογές που έχει ένα Ελληνας καταναλωτής να πιει μία lager μικροζυθοποιείου. Τις lager τις δουλεύουν κατά βάση μεγάλες βιομηχανίες. Αρα εκεί προσφέρουμε μία διαφορετική εμπειρία κατανάλωσης στον καθένα καταναλωτή», τονίζει ο Ευάγγελος Λαγός.

«Χρησιμοποιούμε τρεις διαφορετικούς τύπους βύνης, είναι όλοι ελληνικοί και είναι από τη βόρεια Ελλάδα, και τρεις διαφορετικούς τύπους λυκίσκου, ο ένας από αυτούς είναι φρέσκος. Από τις 22 Ιουνίου μέχρι και τέλος Οκτωβρίου το προϊόν διατίθετο μόνο στον νομό Ιωαννίνων, γιατί θέλαμε κι εμείς να πάμε βήμα-βήμα και να δούμε πώς θα χτιστεί σιγά-σιγά το προϊόν μας. Από τις αρχές-μέσα Νοεμβρίου και μετά έχουμε φύγει από τα στενά πλαίσια του νομού, έχουμε ξεκινήσει στην Αττική τη διανομή μας, στη Θεσσαλονίκη και σιγά-σιγά προσπαθούμε και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας», επισημαίνει ο συνιδιοκτήτης της ζυθοποιίας Valia Calda.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

https://soundcloud.com/user-665020045/eyaggelos-lagos-ston-chari

Mε πληροφορίες από tourismtoday.gr

Πετώντας με λίαρ τζετ την εποχή του κορωναϊού: Αυξήθηκαν οι πτήσεις με ιδιωτικά αεροσκάφη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: