e-ΕΦΚΑ: Στις 21 Δεκεμβρίου το αδειοδωρόσημο Χριστουγέννων σε εργατοτεχνίτες οικοδόμους

FILE PHOTO: Kάθε ασφαλισμένος θα γνωρίζει ανά πάσα στιγμή το ποσό των χρημάτων που θα λάβει εκείνη τη δεδομένη στιγμή του εργασιακού βίου του, βάσει ηλικίας, αποδοχών και ενσήμων. /efka.gov.gr




Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 θα καταβληθεί σε 61.577 εργατοτεχνίτες οικοδόμους ποσό, ύψους 19.637.171,84 ευρώ, που αφορά στο αδειοδωρόσημο Χριστουγέννων 2021.

Η καταβολή θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά, μέσω τραπεζών, με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του ασφαλισμένου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ, οι εργατοτεχνίτες οικοδόμοι, οι οποίοι δεν έχουν δηλώσει στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού, μπορούν να τα δηλώσουν αποκλειστικά, μέσω διαδικτύου, είτε στην ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr), (επιλογή-> Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες->Μισθωτοί->Ατομικά Στοιχεία) είτε και μέσω αντίστοιχων επιλογών στην ενιαία ψηφιακή πύλη της δημόσιας διοίκησης (www.gov.gr).

Διευκρινίσεις  για την πληρωμή των συνταξιούχων του τ. ΟΓΑ 

Σταδιακά, μέχρι αργά το απόγευμα, πραγματοποιείται σήμερα, Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021, η πληρωμή των συντάξεων μηνός Ιανουαρίου 2022 σε συνταξιούχους που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, σύμφωνα με ανακοίνωση του e-ΕΦΚΑ.

Παράλληλα, έχει σταλεί από τον e-ΕΦΚΑ και παραληφθεί από τα ΕΛΤΑ το αρχείο πληρωμών όσων συνταξιούχων του τ. ΟΓΑ λαμβάνουν τη σύνταξή τους με ταχυδρομείο. Ειδικά, για όσους λαμβάνουν τη σύνταξή τους κατ’ οίκον, η παράδοση των επιταγών από τους ταχυδρόμους θα έχει ολοκληρωθεί σε όλη την Ελλάδα μέχρι την Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, το μεσημέρι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

ΕΦΚΑ -ΟΑΕΔ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 24 Δεκεμβρίου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: