Με κορωναϊό νοσηλεύεται ο Γιώργος Τράγκας στην Εντατική του νοσοκομείου «Σωτηρία»

File Photo: Ο Γιώργος Τράγκας μιλά κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης του Κινήματος Ελεύθεροι Ανθρωποι τον περασμένο Ιούλιο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ




Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία βρίσκεται ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και ιδρυτής του  Κινήματος Ελεύθεροι Ανθρωποι που εισήχθη χθες το βράδυ στο νοσοκομείο καθώς επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του.

Ο κ. Τράγκας τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν σε καραντίνα με την σύζυγό του καθώς είχε νοσήσει από κορωναϊό και μάλιστα το είχε κοινοποιήσει ο ίδιος στα σόσιαλ μίντια.

Την εισαγωγή στη ΜΕΘ επιβεβαιώνει και ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Ελεύθεροι Ανθρωποι, Πάρις Κουρτζίδης.

«Ο #Γιωργος_Τραγκας τελικά χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Η μάχη που πλέον καλείται να δώσει είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και εξαιρετικά σκληρή! Μέχρι σήμερα έχει αποδείξει ότι βρίσκει πάντα τον τρόπο για να βγαίνει, ακόμη κι από τέτοιες μάχες, ΝΙΚΗΤΗΣ. Έτσι ευχόμαστε να γίνει και τώρα!», έγραψε αρχικά στο twitter ο κ. Κουρτζίδης.

Λίγο αργότερα ο κ. Κουρτζίδης διεγραψε το παραπάνω τουίτ και επανήλθε με νεότερο όπου έγραψε:

«Ο πρόεδρος του Κ.ΕΛ.ΑΝ., Γιώργος Τράγκας, παραμένει στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία και υποστηρίζεται μόνο με οξυγόνο. Η πορεία της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική».

Τραγική απώλεια στη Λαμία: Πέθανε 14χρονη ανεμβολίαστη που νοσούσε από κορωναϊό (βίντεο)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: