Από την Ινδία η νέα Μις Υφήλιος 2021 Harnaaz Sandhu: «Πίστεψε στον εαυτό σου, είσαι μοναδικός» [video, photo]

Photo Η Μις Υφήλιος 2021 Harnaaz Sandhu EPA/ATEF SAFADI




Στο Εϊλάτ του Ισραήλ πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (12/12) ο 70ός διαγωνισμός ομορφιάς «Μις Υφήλιος 2021», με την εκπρόσωπο της Ινδίας, Χαρνάαζ Σάντου (Harnaaz Sandhu) να κατακτά την πρώτη θέση και να αναδεικνύεται ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο.

Η 21χρονη καλλονή έχει ύψος 1,76 μ. και είναι η τρίτη Ινδή που κατακτά το στέμμα της «Miss Universe» στην ιστορία του διαγωνισμού. Η Σουσμίτα Σεν το 1994 και η Λάρα Ντούτα το 2000 είναι οι δύο προηγούμενες.

Ογδόντα όμορφα κορίτσια από όλο τον κόσμο διαγωνίστηκαν για το «στέμμα» σε μία βραδιά την οποία παρουσίασε ο γνωστός κωμικός ηθοποιός,  Στιβ Χάρβεϊ (Steve Harvey).

 «Πιστεύω στον εαυτό μου και για αυτό στέκομαι εδώ σήμερα»

Στις πρώτες της δηλώσεις η Χαρνάαζ Σάντου δήλωσε ευτυχισμένη και τόνισε πως ότι καταφέρνει το κάνει γιατί πιστεύει στον εαυτό της και στις δυνάμεις της. Παράλληλα, προέτρεψε τον κόσμο να κάνει το ίδιο και να μη δίνει σημασία στα ασήμαντα πράγματα.

 

H Σάντου (Sandhu) ενθάρρυνε τους νέους ανθρώπους «να βρουν τη μοναδικότητά τους, γιατί αυτό σε κάνει όμορφο». «Σταματήστε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με κάποιον άλλο. Μιλήστε για τα πιο σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο. Μιλήστε εσείς για τον εαυτό σας. Είστε ο ηγέτης της ζωής σας. Πίστεψα στον εαυτό μου και για αυτό στέκομαι εδώ σήμερα» είπε και καταχειροκροτήθηκε. Η Μις Υφήλιος 2021 μίλησε και για την κλιματική αλλαγή: «Ήρθε η στιγμή να δράσουμε περισσότερο και να μιλάμε λιγότερο». «Η πρόληψη και η προστασία είναι προτιμότερες από το να μετανιώσουμε για το λάθος μας και να πρέπει να επανορθώσουμε».

Ποιες χώρες βρέθηκαν στο Top 5 και η Ελληνίδα Σοφία Αραπογιάννη

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Νάντια Φερέιρα από την Παραγουάη, την τρίτη η Λαλένα Μσουάνε από τη Νότια Αφρική, την τέταρτη η Βαλέρια Άγιος από την Κολομβία και την πέμπτη η Μπεατρίς Γκόμεζ από τις Φιλιππίνες.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας, Σοφία Αραπογιάννη, δεν κατάφερε να μπει στο Τop 16 του διαγωνισμού ομορφιάς. Η νεαρή -νικήτρια του διαγωνισμού «Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS- είναι 22 ετών, κατάγεται από την Ιθάκη και σπουδάζει στη Σχολή Εμπορικού Ναυτικού. Μιλάει δύο γλώσσες (Αγγλικά και Ισπανικά), έχει ύψος 1,74 μ. και είναι 50 κιλά.

Στην ιστορία του διαγωνισμού «Miss Universe», η Ελλάδα έχει κερδίσει μια φορά το στέμμα και αυτή ήταν το 1964 με την Κορίνα Τσοπέη. Επίσης, εκπρόσωπός μας έχει βρεθεί άλλες τρεις φορές στο top 5: η Νταίζη Μαυράκη (β’ αναπληρωματική, 1952), η Τίνα Ρούσσου (γ’ αναπληρωματική, 1982) και η Εβελίνα Παπαντωνίου (α’ αναπληρωματική, 2001).

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Η Τζένιφερ Λόπεζ σύστησε στα 230 εκατ. ακολούθους της το νέο μέλος της οικογένειας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: