Απαγωγή επιχειρηματία στο Ντράφι: Φωτογραφία του θύματος δεμένο χειροπόδαρα έστειλαν οι δράστες στον αδελφό του [videos]

File photo Φωτογραφία του επιχειρηματία που έπεσε θύμα απαγωγής. Screenshot via glomex Σκάι




Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία το βράδυ της Τρίτης έξω από το σπίτι του στο Ντράφι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι απαγωγείς έστειλαν φωτογραφίες του θύματος δεμένο χειροπόδαρα στον αδερφό του ως πειστήριο ότι είναι ζωντανός.

Οι αρχές εντόπισαν το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου αλλά όχι το όχημα του και δεν αποκλείουν να το έχουν πάρει μαζί τους οι δράστες.

Υπενθυμίζεται πως οι απαγωγείς του επιχειρηματία – ο οποίος είναι ιδιοκτήτης εταιρείας ανταλλακτικών αυτοκινήτων – φέρεται να ζητούν λύτρα ύψους περίπου 1.000.000 ευρώ.

Οι αστυνομικές δυνάμεις συγκεντρώνουν πληροφορίες για το ενδεχόμενο να υπήρξαν απειλές ή οικονομικές διαφορές.

O επιχειρηματίας φέρεται να έπεσε θύμα ”tiger kidnapping”, δηλαδή απαγωγής κάποιων ωρών, όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν οι αστυνομικοί, κατά την οποία οι δράστες αρπάζουν τα θύματα τους, τα οδηγούν σε κάποιο πρόχειρο κατάλυμα και ζητούν λύτρα.

Τα πρόσωπα-κλειδιά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, οι Αρχές κάνουν μετρημένες και προσεκτικές κινήσεις και έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους σε δύο πρόσωπα: τον αδερφό του επιχειρηματία με τον οποίο φαίνεται ότι επικοινωνούν οι απαγωγείς και τη φίλη του με την οποία μιλούσε το θύμα την ώρα που σημειώθηκε η απαγωγή.

Στην εκδοχή της ”tiger kidnapping” συνηγορεί μάλιστα και το γεγονός ότι οι απαγωγείς επικοινώνησαν με την οικογένεια του επιχειρηματία και έκαναν γνωστές τις οικονομικές τους απαιτήσεις σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Πληροφορίες από Σκάι / OPEN

Λύτρα 1 εκ. ευρώ ζητούν για τον επιχειρηματία οι απαγωγείς του στο Ντράφι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: