Ανασύρθηκαν τα συντρίμμια του βρετανικού F-35 στη Μεσόγειο: Συνελήφθη ναυτικός που ανάρτησε το βίντεο της συντριβής [video]

File Photo Το αεροσκάφος δευτερόλεπτα πριν τη συντριβή του Screenshot via video news.sky.com




Με επιτυχία στέφθηκε η επιχείρηση ανάκτησης του βρετανικού τζετ F-35 στη Μεσόγειο, όπως μεταδίδει το βρετανικό δίκτυο «Sky News» επικαλούμενο εκπρόσωπο του υπουργείου Άμυνας της Βρετανίας.

Συνελήφθη ναυτικός του «HMS Queen Elizabeth» για την καταγραφή του βίντεο από την ώρα της συντριβής και τη διανομή του στο ίντερνετ.

Μετά τη συντριβή του, ρωσικά αεροσκάφη κατέγραφαν τις κινήσεις του αεροπλανοφόρου στη Μεσόγειο τη  στιγμή που ειδικές δυνάμεις της Βρετανίας και υποβρύχια του Βασιλικού Ναυτικού «χτένιζαν» την περιοχή για τον εντοπισμό του F-35.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της συντριβής

Για τη διαρροή του συγκεκριμένου βίντεο, συνελήφθη ένας ναυτικός του αεροπλανοφόρου «HMS Queen Elizabeth», ο οποίος είχε υποκλέψει με το κινητό του τηλέφωνο την εικόνα που έδειχναν οι κάμερες ασφαλείας του πλοίου. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος ναυτικός επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές τι προκάλεσε τη συντριβή του F-35, αλλά μια θεωρία που διατυπώθηκε είναι ότι κάτι – όπως ένα πλαστικό κάλυμμα βροχής – μπορεί να απορροφήθηκε από τον κινητήρα του αεροσκάφους.

Mε πληροφορίες από Sky News

Σφοδρή πυραυλική επιδρομή του Ισραήλ κατά ιρανικού φορτίου όπλων στο λιμάνι της Λαττάκειας στη Συρία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: