Αλλα δύο κρούσματα κορωναϊού στην ανδρική ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ: Ζήτησε αναβολή του αγώνα με το Περιστέρι

File photo: Παίκτες της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ




Αλλα δύο κρούσματα κορωναϊού εντοπίσθηκαν στην ανδρική ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα η διεξαγωγή της σημερινής αναμέτρησης με το Περιστέρι για το κύπελλο, να είναι αμφίβολη.

Όλη η ομάδα μπάσκετ είναι υπό παρακολούθηση βάσει του πρωτοκόλλου, ενώ ματαιώθηκε η πρωινή προπόνηση. Υπενθυμίζεται πως η ΑΕΚ δεν υπολογίζει στον Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος διεγνώσθη «θετικός» την περασμένη εβδομάδα.

Κατόπιν αυτού, η ΑΕΚ ζήτησε από την ομοσπονδία την αναβολή του νοκ άουτ προημιτελικού Κυπέλλου με το Περιστέρι (26/12, 20:00).

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ, έχει ως εξής:

«Η ΑΕΚ ΒC ενημερώνει, ότι προσώρας έχει επτά (7) διαθέσιμους αθλητές και δύο (2) εμπύρετους.

Με πιθανή δε, τη διασπορά του ιού στην ομάδα μας και με γνώμονα την προστασία των αθλητών και των μελών του αγωνιστικού Τμήματος, η πρωινή προπόνηση ματαιώθηκε.

Επίσης, βάσει των άνωθεν, αλλά και του παλαιότερου κρούσματος, και προ του κινδύνου ευρύτερης διασποράς, αλλά και με αίσθημα ευθύνης προς την προσεχή αντίπαλό μας, ομάδα του Περιστερίου, η ΑΕΚ ΒC υπέβαλε σήμερα (26/12) προς την ΕΟΚ αίτημα αναβολής της αποψινής αναμέτρησης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Πρόδηλο είναι, ότι εκτός της πρωτίστης ανάγκης για προστασία της υγείας όλων των εμπλεκομένων, αποτελεί βασική προτεραιότητα και η διαφύλαξη του κύρους της διοργάνωσης, το οποίο τίθεται «εν αμφιβόλω» υπό τις παρούσες υγειονομικές συνθήκες, αν και εφόσον διεξαχθεί κανονικά η αναμέτρηση».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Αντετοκούνμπο: «Μου έλειψε το μπάσκετ, αλλά χρειαζόμουν ένα διάλειμμα» – Πως πέρασε τις μέρες της καραντίνας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: