Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο πριν την θανατηφόρα παράσυρση του 47χρονου διανομέα – Συγκλονίζει ο πατέρας του [video]

File photo Το μηχανάκι του άτυχου διανομέα. Screenshot via glomex ALPHA




Βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει την πορεία του αυτοκινήτου του 21χρονου που παρέσυρε και σκότωσε τον 47χρονο διανομέα φαγητού τα ξημερώματα του Σαββάτου στην ανατολική Θεσσαλονίκη, ήρθαν στη δημοσιότητα τη Δευτέρα.

Στο υλικό από κάμερες ασφαλείας φαίνεται η τρελή πορεία του αυτοκινήτου, που περνάει μπροστά στα μάτια περαστικών και θαμώνων καταστημάτων. Μάλιστα αντί ο οδηγός να φρενάρει πλησιάζοντας το φανάρι, φαίνεται να επιταχύνει λίγο πριν δώσει το μοιραίο χτύπημα στον άτυχο διανομέα.

Στον ήχο της σύγκρουσης, οι άνθρωποι που βρίσκονταν κοντά στο σημείο του δυστυχήματος, πετάχτηκαν από τις καρέκλες και κάποιοι έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει.

Η απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 21χρονος οδηγός μέχρι να διερευνηθεί η υπόθεση, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην οικογένεια του θύματος αλλά και στους ταχυδιανομείς της πόλης, που σήμερα προχώρησαν σε μοτοπορεία διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες εργασίας τους.

Την Τρίτη αναμένεται να συνοδεύσουν με πομπή τον άτυχο 47χρονο στην τελευταία του κατοικία. Η Επιτροπή Αγώνα των διανομέων κάλεσε μάλιστα την εταιρεία στην οποία εργαζόταν το θύμα, να καλύψει τα έξοδα της κηδείας και να ενισχύσει οικονομικά την οικογένειά του, καθώς εκείνος εργαζόταν ως αυτοαπασχολούμενος.

“Το παιδί δεν γυρίζει πίσω. Πάει στα 47 του χρόνια”

Ο θάνατος του διανομέα έχει σκορπίσει απέραντη θλίψη στην οικογένειά του.

“Το παιδί δεν γυρίζει πίσω, τι μπορούμε να κάνουμε τώρα;” λέει συντετριμμένος ο πατέρας του 47χρονου. “Ήταν πολύ φιλότιμο παιδί, εργατικό. Κι όμως πάει στα 47 του χρόνια”.

Ο πατέρας του διανομέα μίλησε και για τον νεαρό που έγινε αιτία να σκοτωθεί ο γιος του: “Αυτός ο τύπος ερχόταν με υπερβολική ταχύτητα προ χιλιομέτρων και τον πήρε σβάρνα. Διέλυσε το μηχανάκι τρία κομμάτια έγινε. Το παιδί είχε ακαριαίο θάνατο”.

Τραγική ειρωνεία είναι ότι η κόρη του θύματος πέρασε λίγη ώρα μετά τη μοιραία πρόσκρουση από το σημείο του δυστυχήματος, είδε το μηχανάκι, αναστατώθηκε και το είπε στη μητέρα της. Αργότερα πληροφορήθηκε τον θάνατο του πατέρα της.

Πληροφορίες από OPEN / ALPHA

Αλβανικής καταγωγής και χωρίς δίπλωμα ο 21χρονος που σκότωσε τον διανομέα στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: