Τουρκοκύπρια ράπερ γυρίζει βίντεο κλιπ στα Βαρώσια: Όλα στην υπηρεσία της αθλιότητας του Αττίλα [video]

File photo Η Τουρκοκύπρια ράπερ στην περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων. Screenshot via glomex MEGA




Συνεχίζει να γίνεται πεδίο τουρκικών προκλήσεων η καταπατημένη περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων, χωρίς αυτή τη φορά όμως να προέρχονται από τον χώρο της πολιτικής, αλλά από αυτόν της τέχνης.

Τα Βαρώσια αποτελούν το φόντο σε βίντεο κλιπ της δημοφιλούς Τουρκοκύπριας ράπερ Nihayet, η οποία πήρε παράνομη άδεια για γυρίσματα από την ηγεσία του ψευδοκράτους.

Η νεαρή ράπερ με το συγκρότημα της φαίνεται να λικνίζεται σε μία αμμουδιά, ενώ στο βάθος διακρίνονται ερείπια και χαλάσματα. Τίποτα δε θα φαινόταν περίεργο αν η Nihayet , γνωστή και ως «Νίνι», δεν γύριζε το βίντεο κλιπ στα Βαρώσια.

Σημειωτέον ότι η κίνηση δεν φαίνεται να είναι τυχαία, αν συνυπολογιστεί η διακαής επιθυμία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να ανοίξει την περίκλειστη πόλη. Επιπροσθέτως το συγκεκριμένο θέμα βγήκε στη δημοσιότητα από την τουρκική εφημερίδα Hurriyet την επόμενη μέρα από την επέτειο της «ίδρυσης» του ψευδοκράτους.

Η είδηση από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας είχε τίτλο “Το βίντεο κλιπ της Τουρκοκύπριας ράπερ Νίνι κάνει έξαλλους τους Έλληνες” και στο θέμα αναφερόταν ότι η τραγουδίστρια δέχθηκε πολλές επικρίσεις στα social media.

Την οργή του εξέφρασε και ο δήμαρχος Αμμοχώστου: «Μας προκαλεί οργή, λύπη, αγανάκτηση διότι επέλεξαν να γυρίσουν ένα φιλμάκι για ένα τραγούδι μέσα στην περίκλειστη περιοχή» δήλωσε ο Σίμος Ιωάννου.

Η απάντηση της τραγουδίστριας υποδαύλισε τις αντιδράσεις και υπήρξε άκρως προκλητική: «Δεν περίμενα μια τέτοια ρατσιστική αντίδραση. Δεν έδωσα πολιτικό μήνυμα, ήθελα απλώς να αναγνωριστεί το Μαράς (σ.σ. τα Βαρώσια)».

Πληροφορίες από MEGA

Οικονομική κατάρρευση για τα ενεργούμενα του ψευδοκράτους: Ζητούν από την Άγκυρα 150 εκ. λίρες για μισθούς

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: