Το Rolling Stone ξεσκεπάζει τον πανάθλιο Μέριλιν Μάνσον: Σβάστικες και «δωμάτιο βιασμού» για «άτακτα» κορίτσια [video, photo]

File Photo Ο ροκ σταρ marilyn manson via instagram.com/marilynmanson




Νέες αποκαλύψεις για τον Μέριλιν Μάνσον βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας μετά από έρευνα του περιοδικού Rolling Stone.

O τραγουδιστής κατηγορείται για παρενόχληση και βιασμό από τουλάχιστον πέντε γυναίκες, μεταξύ άλλων την Αμερικανίδα ηθοποιό Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, η οποία μίλησε για “φρικτές κακοποιήσεις επί χρόνια”

Γυναίκες, αλλά και άνδρες που έχουν επισκεφτεί το διαμέρισμα του διάσημου ροκ σταρ, το χαρακτηρίζουν ως «μαύρο ψυγείο» και «αποθηκευτικό χώρο για κρέατα», καθώς ο Μάνσον δεν επιτρέπει η θερμοκρασία στον χώρο του να ξεπερνά ποτέ τους 15 βαθμούς Κελσίου.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marilyn Manson (@marilynmanson)

Σύμφωνα με τη μαρτυρία μίας γυναίκας, ο ίδιος μισεί το φως του ήλιου και για τον λόγο αυτό, τα παράθυρά του είναι καλυμμένα με μαύρες, χοντρές κουρτίνες.

«Εάν κάποιος έβαζε τον κλιματισμό στους 18 βαθμούς ή άνοιγε κάποια κουρτίνα, ο Μάνσον είχε εκρήξεις οργής. Κατέστρεφε τα έπιπλα», δήλωσε μία πρώην σύντροφός του στο Rolling Stone.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marilyn Manson (@marilynmanson)

Στην συνέχεια, έδωσε μία πιο αναλυτική περιγραφή του χώρου, αναφέροντας επίσης, το διάσημο «δωμάτιο βιασμού»  που έχει ο καλλιτέχνης στο σπίτι του.

«Το διαμέρισμα είναι γεμάτο αίμα, σβάστικες, κομμένες φωτογραφίες από περιοδικά με πορνό και εκατοντάδες κόλπους. Πάνω από το κρεβάτι του, στον τοίχο είναι γραμμένη με σπρέι η λέξη AIDS», εξήγησε η γυναίκα.

“Με δελέασε με αγάπη και ρομαντισμό”

Άλλη πρώην φίλη του η Sarah McNeilly δημοσίευσε ένα ποστ στο instagram όπου αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής κέρδιζε αρχικά την εμπιστοσύνη των συντρόφων του, πριν γίνει χειριστικός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah McNeilly (@mcneilly.sarah)

“Αυτός (ο Brian Warner γνωστός και ως Marilyn Manson) με δελέασε αρχικά με “αγάπη και ρομαντισμό, ως ο τέλειος φίλος. Γοητευτικός, έξυπνος, αστείος, χαρισματικός. Καθώς άρχισα να ξυπνάω, άρχισα να ανακαλύπτω ότι βασάνιζε άλλους ανθρώπους. Λίγο καιρό αργότερα βρέθηκα στη θέση του θύματος. Ημουν κακοποιημένη συναισθηματικά, τρομοκρατημένη και σημαδεμένη. Με κλείδωσε στο δωμάτιο ότι ήμουν “κακή”, και με υποχρέωνε να τον ακούω ενώ διασκέδαζε με άλλες γυναίκες. Με απομάκρυνε από φίλους, απειλώντας με ότι θα τους κάνει κακό αν δεν το έκανα.

 

Μου έτρωγε τον βραχίονα σαν βαμπίρ

Η Jenna Jameson πρόσθεσε τη δική της μαρτυρία στις κατηγορίες που ήδη έχουν δημοσιευθεί εναντίον του Μέριλιν Μάνσον. Όπως αναφέρει η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, ο Μάνσον “φαντασιωνόταν” να την κάψει ζωντανή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @jennajamesongallery

Με πληροφορίες από rollingstone.com, bovary.gr, tanea.gr

«Abandoned Beauties», ανθρώπινες κατασκευές που ξέχασε ο Χρόνος: Από MIG στη Σαχαλίνη έως κάστρα στα Highlands [photo]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: