Σοκάρει η σύζυγος του γιατρού στο Χαλάνδρι: «Φοβόμασταν πάντα, αυτή η γυναίκα είχε βάλει πιστόλι και στο κεφάλι της μικρής»

Η Βρετανίδα σύζυγος του γιατρού μιλάει στους δημοσιογράφους. Photo screenshot via ert




Η Βρετανίδα σύζυγος του oφθαλμιάτρου, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε χθες έξω από το σπίτι τους στο Χαλάνδρι, μίλησε  σήμερα το πρωί στους δημοσιογράφους.

Η γυναίκα του 68χρονου γιατρού μίλησε για την κατάσταση της υγείας του γιατρού ενώ περιέγραψε την κατάσταση φόβου, στην οποία ζούσαν εδώ και πολλά χρόνια.

«Ήξερα ότι βρισκόταν κάτω από την πολυκατοικία η δράστης και προσπαθούσαμε να επιστρέψει με ασφάλεια από το σχολείο η μικρή και άκουσα τους πυροβολισμούς» είπε η κα Τζάνις και συμπλήρωσε:

«Είχε έρθει από το πρωί για μένα. Και χθες και προχθές ήταν εδώ. Συνέχεια μας ενοχλεί, χρόνια και χρόνια. Έχουμε κινηθεί δικαστικά και δεν της επιτρεπόταν να δει το παιδί».

Μάλιστα, όπως είπε η σύζυγος του γιατρού, « πριν από μερικά χρόνια είχε βάλει πιστόλι στο κεφάλι της μικρής» και διερωτήθηκε γιατί αυτή η γυναίκα, η οποία είναι επικίνδυνη, κυκλοφορούσε ελεύθερη.

Με πληροφορίες από ertnews

Σε κρίσιμη κατάσταση ο οφθαλμίατρος που τον πυροβόλησε η μάνα του παιδιού του: Αφαίρεσαν 4 σφαίρες από το σώμα του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: